web analytics
27. januarja, 2022

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Odkrita napoved vojne otrokom in mladini, njihovim družinam ter njihovim sanjam in njihovi prihodnosti

V zadnjih dneh je svobodomiselno slovensko javnost, pa tisto, ki se upira nesmiselnosti ukrepov, ki jih vsiljuje politika pod krinko stroke in še marsikoga, šokiral naslednji zapis:

Smo študenti medicinske fakultete, ki razumemo pomen pogoja PCT in njegovega vpliva na splošno blaginjo, zaradi česar smo se odločili vspostaviti spletno stran, na kateri je mogoče anonimno prijavljati vse tiste obrate, ki pogoja PCT ne preverjajo dosledno. Na drugi strani pa smo želeli postati smerokaz tistim ljudem, ki razumejo pomen in dolgoročen vpliv vladnih odlokov ter se želijo gibati v okolju, kjer je možnost okužbe najmanjša.

Safeplace.si temelji na dobri volji in trudu posameznikov ter se ob tem zanaša na poštenost in moralno držo tistih, ki s svojim doprinosom poskušajo ustvarjati varen, ažuren in informativen spletni portal.

Zavedamo se, da lahko le s sodelovanjem in upoštevanjem določil stroke dosežemo tisto, česar nam že skoraj dve leti ni moč doseči – življenja v normalnih tirnicah. Ob tem verjamemo in upamo, da bomo s svojo iniciativo pripomogli k boljšemu jutri in si želimo, da bi čimveč ljudi razmišljalo v tej smeri.

Najlepše se zahvaljujemo za vsako (pozitivno ali negativno) prijavo v našo bazo podatkov in vam želimo lep dan.

Zapis je moč najti na spletni strani, za katero omenjeni študentje – če to res so; ne bi najbrž presenetilo odkritje, ki bi vodilo v smer financiranja in spodbud s strani določene vladne stranke – medicinske fakultete želijo, da bi postala nek register tistih, ki ukrepov povampirjene oblasti ne jemljejo dovolj resno.

Na prvi pogled bi morda res komu delovalo, da gre za čiste namene, za skupino študentov, ki je sita nenehnega terorja na tistimi, željnimi znanja in si pač res želi le vračanja v normalo. A že bežen razmislek človeku nujno vsili vzporednice z enim najbolj nesrečnih obdobij v narodovi zgodovini – državljansko vojno 1941-45. Tudi takrat so se grupacije najbolj prestrašenih, najbolj koristoljubnih in tistih, ki so velikim – menda nepremagljivim – silam najbolj lezle v rit, odločile, da bodo zaradi kar najhitrejšega vračanja v normalo – ovajale svobodomiselne sonarodnjake.

Trenutno po vsej državi otroke, pubertetnike in mlade odrasle, skupno z njihovimi starši, politične elite, ki se – ne prav vneto – skrivajo za fasado skorumpirane in povsem nekompetentne stroke, ustrahujejo, da bi se podredili ukrepom za zaščito prebivalstva, pa tistim, ki jih vsiljujejo velike farmacevtske korporacije, »intelektualne elite« in nenazadnje grupacije, kakršna je tista študentov medicinske fakultete, ki smo jo izpostavili v uvodu.

Vsi ti nasilneži želijo, da se prebivalstvo skloni in sprejme popolnoma neverjetno misel: 

Osebna svoboda je le plod naše domišljije.

Te nasilne elite, ki se jim pridružujejo skupine najbolj prestrašenih, najbolj koristoljubnih in tistih, ki velikim – menda nepremagljivim – silam najbolj lezejo v rit, si pripravljene narediti vse, kar je v njihovi moči, da bi se ljudstvo, ki se zanaša na intuicijo ter zdravo kmečko pamet, počutilo noro in prestrašeno tudi zaradi nasprotovanja zgoraj zapisani ideji.

Šolski sistem, ki ga navidezno vodi lost in space ministrica, ki ji tule po nemarnem ne bomo delali reklame z omenjanjem njenega imena, je odkrito napovedal vojno otrokom in mladini, njihovim družinam, njihovim sanjam in njihovi prihodnosti.

Še naprej elite povišujejo šolnine in ostale stroške, povezane s šolanjem, saj dobro vedo, da vsako zvišanje cen premakne »izobraževanje« še bolj izven dosega za tiste, ki si ga že tako težko – ali pa sploh ne – privoščijo. 

V učilnicah in predavalnicah so izvedli popoln napad na svobodomiselnost, znanstveno raziskovanje, vero in alternativna stališča. Prihajajo poročila, kako je študentom, ki niso cepljeni, prepovedan vstop na fakultete. Bralci najbrž veste, kako močan pritisk je na učence osnovnih šol ter njihove starše v zvezi s testiranjem, ki ima v ozadnju seveda skrito prisilo k cepljenju. 

Študentske organizacije, kakršna je opisana v uvodu, se združujejo proti vsem, ki se ne uklonijo zahtevam elit – vključno s profesorji, ki nočejo postati orodje v rokah povampirjenih odločevalcev o usodi tega malega, a ponosnega naroda.

Ob vsem, kar se dogaja, je povsem nerealno upati, da bi lahko celo najbolj dobronamerna, razmišljujoča in “zrela” mlada oseba, skozi vse pritiske v izobraževalnem sistemu, ostala psihično nepoškodovana in s tem zaznamovana za vse življenje.

Za konec pa le eno vprašanje: boste tisti, ki boste omenjeno spletno stran – ki ji tudi ne želimo delati reklame, zaradi tega je eksplicitno ne navedemo – imeli čisto vest, ko boste prijavili soseda, trgovino, športno društvo, organizacijo …?

Ja, tudi taki ste med nami, prepričani smo.

———-

Veseli bomo, če boste naš trud ovrednotili.
Vzelo vam bo le trenutek. Hvala.OPOMBA: donirate lahko tudi, če imate čitalec kod:

Vir naslovne fotografije: KLIK
Prirejeno po ideji: KLIK

Advertisements