web analytics
30. novembra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Občinsko vodstvo v Bohinju Policijski postaji Bohinjska Bistrica podarilo defibrilator

V občini Bohinj odgovorni zadnja leta sistematično opremljajo Bohinjske vasi z defibrilatorji. Vaščani posameznih krajev jih lahko večinoma najdejo na pročeljih gasilskih domov. Danes (torek, 11. avgust 2020) pa so uresničili tudi željo, da z defibrilatorjem opremijo avto policijske pisarne Bohinjska Bistrica.

Ob predaji defribrilatorja, ki bo od danes dalje nameščen v policijskem avtomobilu, je župan povedal, da so si tega na Občini že nekaj časa želeli. Prav policijski avto, lociran v Bohinju, je namreč med tistimi, ki so običajno med prvimi na kraju nesreče. Vodji policijske postaje Bohinjska Bistrica Alešu Rozmanu je sicer zaželel, da bi defibrilator čim manjkrat uporabljali; če in kadar pa že, pa naj bo njihova roka srečna in naj služi svojemu namenu – naj torej rešuje življenja.

Darila so bili veseli tudi v Policijski pisarni, ki skrbi za Bohinjski okoliš. Kot je povedal omenjeni policist Rozman, so zelo veseli, da so se na Občini Bohinj odločili za to darilo. Tudi s pomočjo le-tega  bodo policisti lažje opravljali svojo prvenstveno nalogo … to je – reševati življenja.

Vir informacij ter naslovne fotografije: KLIK

Advertisements

Morda ste zgrešili

3 min read
2 min read
3 min read