web analytics
18. maja, 2022

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Nov veliki uspeh vlade – nezakoniti migranti na pomoč slovenskemu gospodarstvu

Minister za promet – uradno se ministrstvu sicer reče Ministrstvo za infrastrukturo – iz kvote najbolj krščanske stranke v vladi velikega osamosvojitelja brezmadežnega, Jernej V., je včeraj na tiskovni konferenci ponosno povedal, da je kriza v dobavni verigi, s katero je strašila leva stran političnega spektra ter bi povzročila opustošenje v nacionalnem gospodarstvu – rešena. Pri tem je šef njegove stranke, fantič po imenu Matej T. pohvalil predvsem briljantnost in iznajdljivost predsednika vlade pri predlaganju rešitve; po navodilu le-tega bodo namreč vsakega migranta, ki pride v državo, prisil … eee … prosili, da pomaga pri prenašanju ladijskih zabojnikov.

V luči mednarodne plandemije v zvezi z najhujšim virusom v zgodovini človeštva (pa tudi drugih živalskih vrst), je večji del vlade namreč nekoliko pozabil na begunce-migrante, ki bodo uničili našo tisočletno državo in kulturo, samski 18-letni doktorji pa bodo posilili vse Slovenke. K sreči je tu še Nosferatu, ki ves čas misli na vse in se noč in dan ukvarja s Twitter … eeee … delom za svoj narod.

Ob tem so na Ministrstvu za infrastrukturo pod vodenjem J.V., pod vodenjem M.T., pod vodenjem I.J. zagotovili tudi delo za Luko Koper.

Velike, velike svetleče ladje se zgrinjajo v Luko Koper,

je na tiskovni konferenci najbolj krščanske stranke dejal fantič, sicer honorarno tudi obrambni minister.

In vsi ču-ču vlaki in bip-bip vrum-vrum kamioni ne zmorejo zvoziti vseh kontejnerjev z nujno potrebno robo po naši prelepi Sloveniji. Zato bomo koristno zaposlili tisoče in tisoče migrantov, ki preplavljajo našo prelepo Slovenijo, a smo nanje malce pozabili! To je rešitev, ki jo lahko pripišemo samo progresivni politiki naše stranke in modremu vodenju velikega osamosvojitelja brezmadežnega.

Eden od migrantov je  ob tem povedal, da je srečen, ker je imel zagotovljeno službo še preden se je prišvercal iz Bosne.

Neverjetno je, da je vaša krščanska stranka pred nekaj tedni moji muslimanski družini poslala osebno vabilo, dodala zemljevid, GPS in podrobna navodila, kako nezakonito prečkati mejo … in zdaj sem tukaj, uporabljam svoje sposobnosti za prenašanje ladijskih zabojnikov in krepitev slovenskega gospodarstva za neverjetno plačo 50 centov na dan. Hvaljen Jezus!

Iz zanesljivih virov smo izvedeli tudi, da so bili člani obmejnih patrulj, ki so po kakem naključju včeraj želeli aretirati nezakonite migrante – nemudoma aretirani in poslani na prevzgojo v Kočevsko Reko.

———-
Veseli bomo, če boste naš trud ovrednotili.
Vzelo vam bo le trenutek. Hvala.OPOMBA: donirate lahko tudi, če imate čitalec kod:

Ideja: KLIK
Vir naslovne fotografije: KLIK

Advertisements