web analytics
27. januarja, 2022

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

NORA24TV – smrdi, smrdi, smrdi …

Na televizijski postaji, ki zatrjuje, da je v službi resnice, med narodom pa se je je zaradi njenih vsebin prijelo ljudsko ime NoraTV, so tokrat presegli sami sebe.

NoraTV, ta trdnjava resnice in neodvisnega novinarstva, je včeraj preko celotnega dne predvajala posebej ganljiv program, v katerem so posamezni voditelji v znak podpore predsedniku brezsramno prikazali, kako v resnici na tej televizijski postaji serjejo …

Naš dragi junak, neponovljivi in brezmadežni predsednik, si – tako kot vsak človek – obleče svoje hlače tako, da najprej da gor eno hlačnico, nato pa še drugo. Nato tekom dneva ves čas v njih serje … pardon, v njih kaka,

je ob začetku vodenja jutranjega programa dejal prvi voditelj programa na televiziji v službi resnice.

Pa saj to ni nič takega, mar ne? Vsi to počnemo. Obstaja stigma v zvezi z najbolj uglednimi svetovnimi voditelji; o tem, da v resnici mnogo serjejo, se preprosto ne govori. Zato bomo danes tukaj na NoriTV naredili nekaj v zvezi s tem. Ne glede na to, kdaj se boste danes priključili našemu programu, boste videli enega od naših pogumnih voditeljev, ki bo sral pred kamerami.

V naslednjih urah je bilo na omenjeni televizijski postaji moč videti kup sranja. Ne glede na strašansko neprijeten vonj, ki je zaudarjal daleč okrog medijske hiše, pa je vsak od njenih voditeljev opravil svojo domoljubno dolžnost, gledanost pa se je hitro podvojila.

Iz zaupnih virov smo izvedeli, da so čistilke množično podpisovale odpovedi, saj naj hujšega smrada še ne bi doživele. Kemične čistilnice v mestu so nemudoma zaprle svoja vrata, ampak plemeniti voditelji so v znak podpore najboljšim politikom skozi ves dan pridno pritiskali.

Kot posebna gosta sta nastopila novinarska desničarska super zvezdnika, ki sta v skupni točki, za katero sta se menda odrekla honorarju, zahtevala, naj ju obkrožijo z ogledali, da sta v svojem sranju lahko uživala sama … kajti nihče drug ga ne prenese.

Vzhičeno gledalstvo je bilo tako priča duetu najbolj mogočnih kupov sranja, kar jih je človeštvo kdaj videlo. Tretji desničarski novinarski super-star, ki ni mogel biti fizično prisoten, pa je svoj del sranja pred kamerami vseeno spustil v hlače, medtem ko je lovil moške po mestnem parku.

Zanimivost – ko se je k svojemu kupu sranja pripravljal večerni voditelj informativne oddaje, je pred kamerami strastno povedal:

Všeč pri našem predsedniku mi je to, da ni pomembno, kje se znajde – v restavraciji, na sestanku z drugimi voditelji, ali pa celo ob pogovoru s papežem – on vedno hladno na polno serje. To je točno tista vrsta neustrašnega vodstva, kakršnega potrebuje naša država.

Isti voditelj je po tistem, ko je celo uro sral pred kamerami, v zakulisju menda dahnil, da je vesel, da ni imel na sebi svojega priljubljenega rdečega pulija, saj naj bi se vonjave tako predolgo zadržale ob viru nastanka, sam pa v ihti, da bi čimbolj ugajal predsedniku, raje vidi, da se njegov smrad širi čim dlje naokoli. 

Zanesljivi viri znotraj omenjene hiše sranja … pardon, medijske hiše, so nam sporočili, da je tudi voditelj nočnega programa pošteno posral svoje hlače, saj naj bi mu v goste prišel sam predsednik, vendar je bilo to še preden so se vključile kamere.

Pri vsem včerajšnjem dogajanju opazovalce bega edinole podatek, da v vsem dnevu sranja, ki so ga proizvedli na televiziji v službi resnice, niti z  besedico niso omenili, katerega predsednika – sladkobnega leporečneža, ali prepirljivega težaka – s svojim sranjem podpirajo; torej tistega, ki vlada državi, ali tistega, ki vodi vlado.

Sicer pa, po količini sranja, ki jim ga uspe sproducirati v 24 urah, je odgovor menda jasen …

———-
Veseli bomo, če boste naš trud ovrednotili.
Vzelo vam bo le trenutek. Hvala.OPOMBA: donirate lahko tudi, če imate čitalec kod:

Ideja: KLIK
Vir naslovne fotografije: KLIK

Advertisements