Delite:

Zanimivo informacijo – pa tudi idejo za te dni, ko velja #ostanidoma – so nam posredovali iz Kranjske Gore. Takole pravijo:

Če smo se ponavadi na dober koncert odpravili od doma, se bomo tokrat doma odpravili na kavč.

K vam prihajajo ekskluzivni večeri: “Koncerti s kavča”!

Vsak ponedeljek, sredo in petek zvečer, vam bomo ob 20.15 ponudili z unikatnimi koncerti odličnih slovenskih glasbenikov in glasbenic, ki bodo iz svojega doma v vaše domove prinesli drugačne, a toliko bolj posebne koncerte!
Vse to in še več: V ŽIVO! na Facebook strani Koncerti s kavča, spletni strani 24ur.com in tv programu ATM TV Kranjska Gora, ki ga lahko spremlja večina slovenskih gospodinjstev.

Sprostite se, pozabite na trenutne skrbi, naj vaše misli v svet zabave odtavajo in naj vas “Koncerti s kavča!” v polni meri zabavajo! #ostanitedoma #ostanitezdravi

***

Serijo “Koncerti s kavča” bo danes nadaljevala Ditka. Je kantavtorica, pevka in skladateljica. Njena glasbena zgodba je kombinacija uglasbene poezije znanih slovenskih pesnikov in avtorske glasbe. Na slovenski glasbeni sceni se je zasidrala predvsem z Lainščkovo pesmijo Ne bodi kot drugi.

Uživajte ob koncertih številnih odličnih slovenskih glasbenikov. Kdo bo naslednji? Spremljaj stran “Koncerti s kavča”, kjer se bo dnevno dogajalo marsikaj zanimivega. 🙂 In ne pozabite: #ostanitezdravi #ostanitedoma

Vir informacij: Mojca MEŽEK, Turizem Kranjska Gora
Vir naslovne fotografije: KLIK

 

Delite:
Advertisements