web analytics
30. junija, 2022

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Nesrečni primer Gorenjca Gašperja Miha; (pa tudi Boltežarja in Helene)

Tega, kar boste prebrali zdajle na Gorenjska Online, vašem najljubšem (ne)resnem portalu, vam seveda drugi mediji ne bodo posredovali. Ne sklada se s samim strašenjem … pardon … svarenjem pred najstrašnejšo boleznijo v zgodovini, pa tudi širše. Je pa zadeva dober pokazatelj, kaj vse se dogaja ob ustvarjanju apokaliptičnih pričakovanj, sejanju panike, omejevanju in neštetih grožnjah …

Za kaj torej gre?

Ena od lokalnih gorenjskih družin je namreč poklicala na pomoč ter s pomočjo pristojnih služb izvedla improvizirano intervencijo za svojega sina Gašperja Miha (35), ki je v zadnjem času začel opravljati do 24 testov v zvezi z najnevarnejšo boleznijo v zgodovini, pa tudi širše – na dan!!!

Kadar hočem, lahko odneham!

je kričal nesrečni “mladenič”, ko so se zaskrbljeni starši skupaj z uslužbenkami in uslužbenci pristojnih služb pojavili pred njegovimi vrati.

Nisem izgubil nadzora! Vsi vi se ne nadzorujete! Izginite izpred moje sobe!

Družina je postala zaskrbljena, potem ko je Gašperju Mihu tik po novem letu odpadel nos.

Trdil je, da je to le zaradi problema z drogami,

je povedala njegova zaskrbljena mati Helena.

Toda potem sem začela opažati, da se v smeteh kopičijo hitri testi ter palčke za ušesa. Moj mož si nikoli ne očisti ušes, zato mi je bila zadeva takoj sumljiva.

Preprosto ne razumem,

je priznal “mladeničev” oče Boltežar.

Sem ponosen in zaveden desničar. Sem polno cepljen in največji domoljup. Vsi pri nas smo! S fantom sem mnogokrat sedel in mu skušal razložiti povezavo med strašno boleznijo, ki je zaradi neodgovornih levakov prizadela naš narod ter umiranjem čebel. Prosil sem ga le, naj nosi masko vsepovsod, tudi kadar je sam v avtu … nisem pa želel, da bi Gašper Miha postal tako paranoičen. Saj je vendarle čisto znorel!

Čeprav se je intervencija izkazala za neuspešno, se Gašperju Mihu ljubeča družina ni odrekla.

Poskušamo mu razložiti, da je to neverjetno smrtonosni virus in da njegovo življenje nikoli več ne bo enako,

je dejala njegova mati Helena.

Ne vem pa, kako naj z vzgojo nadaljujem. Najpomembneje je, da Gašper Miha ves čas nosi masko ter da vsi skupaj preživimo …

Drži, najpomembnejše so maske,

se je strinjal oče 35-letnga Gašperja Miha – Boltežar.

Pametno se je zaščititi z vsaj tremi maskami, tako so rekli tisti, ki se na zadeve spoznajo in jim moramo zaupati – naši strokovnjaki. 

V času objave Gašperja Miha zaradi visoke vročine zavrnili v lokalni zdravstveni ustanovi. Najpomembneje pri vsem tem je – dodajamo mi – da se ob nevarnem razzraščanju “fantove” (35 let!) odvisnosti prekine dotok zastonjskih testov. Razkriti primeri so, kakor vemo, vedno le vrh ledene gore.

Kar poglejte recimo pedofilijo v katoliški cerkvi …

Hercules fighting Achelous
Bronze sculpture by F.J.Bosio, Paris
Grafit na A2 papirju
https://corvus-art.si
info@corvus-art.si

 

———-

———-

No če bi nam pa za naš trud res radi dali za kavo, potem pa …
HVALA!OPOMBA: donirate lahko tudi, če imate čitalec kod:

 

Advertisements