web analytics
25. februarja, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Neodgovorni kupci in svinjarija v okolici trgovin

Oglasila se nam je zvesta bralka, ki pravi, da jo lahko podpišemo s polnim imenom in priimkom. Mi smo se odločili le za naslednjo verzijo: bralka Nada K. Takole nam je napisala včeraj:

Pozdravljeni.

Ne vem kam naj napišem tole: danes sem bila v trgovini Tuš na Jesenicah, sem šla po sadje in zelenjavo. Čakala sem zunaj z ostalimi kupci na cca 2 metra razdalje. Ko je en kupec prišel ven, je drugi lahko vstopil v trgovino. Vse lepo in prav. Vstopiš v trgovino, si nadeneš rokavice, kupiš kar potrebuješ in greš ven. Ampak, kakšna “goveda” so ljudje. Naj mi krave oprostijo ker jih primerjam z temi ljudmi. Večina jih uporabljene rokavice pusti v nakupovalnem vozičku, čeprav je košev dovolj. Tudi sama sem morala iz svojega vozička odstraniti uporabljene rokavice. Pa kaj tem ljudem ni jasno? A imajo trgovke za svoje čistilke ali kaj??? Res sem razočarana nad tako packarijo ljudi!

Poprosili smo jo za kako fotografijo v podkrepitev njenega zapisa. Žal je ni imela, ampak … gospa je kar poklicala v omenjeno trgovino in povprašala trgovke, če bi morda same naredile kako fotografijo nesnage v okolici trgovine in nam jo posredovale. Zaposlene tam so odgovorile, da vsako uro čistijo vozičke in okolico, da imajo pa žal preveč dela tudi same in fotografij ne bodo prispevale. Na vprašanje, če gospa lahko sama pride narediti nekaj fotografij, pa je dobila odgovor, da v trgovini fotografiranje ni dovoljeno (?!?).

Kakorkoli že, danes smo eno fotografijo primera, o katerem gospa govori, vseeno prejeli. Ob koncu pa je dodala še tole:

Sem slikala vozičke pod nadstreškom, tam mi pa ne morejo prepovedati. Nič nimam proti trgovkam, sem jim z objavo hotela le pomagati, pa očitno ni interesa predpostavljene s katero sem govorila. Žalostno. Nisem pa huda na trgovke, pač pa sem jezna na neodgovorne stranke. Voziček na fotografiji je bil prvi v vrsti pod nadstreškom, ki naj bi ga vzela … 

Kakšne izkušnje imate pa drugi bralci z okolico trgovin in disciplino kupcev?

(Visited 2 times, 1 visits today)