web analytics
11. junija, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Nekaj današnjih dogajanj na Gorenjskem

Ob 9.09 so v naselju Zminec, občina Škofja Loka, zagorele saje v dimniški tuljavi stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Škofja Loka so počakali, da so saje dogorele, pregledali okolico objekta s termovizijsko kamero, lastniku odsvetovali nadaljnje kurjenje in mu naročili, da pokliče pristojno servisno službo.

 

Set za čiščenje obraza

 

Ob 12.31 so v Križu, občina Komenda, gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Križ in Moste so goreče saje pogasili, dimnik očistili in s termovizijsko kamero preventivno pregledali objekt.

Gorenjska Online lahko podprete z gesto dobre volje – 1 EUR. Vzelo vam bo le trenutek. Hvala.


Ob 14.06 si je pod Kriško steno nad Kranjski Goro turni smučar poškodoval nogo. Posredovali so reševalci GRS Kranjska Gora, helikopter SV in dežurna ekipa za reševanje v gorah. Poškodovanega smučarja so na kraju oskrbeli, helikopter ga je prepeljal v SB Jesenice.

Držalo za telefon

Ob 14.57 se je na pobočju Seča planine nad Koroško Belo, občina Jesenice, poškodoval turni smučar. Posredovali so reševalci GRS Jesenice, helikopter SV in dežurne ekipa za reševanje v gorah. Poškodovanega smučarja je helikopter prepeljal v UKC Ljubljana.

Vir: Regijski center za obveščanje Kranj
Vir naslovne fotografije: KLIK

Advertisements