web analytics
23. oktobra, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Narod je končno dosegel čredno imunost

Domača javnost je bila s strani vladajoče klike v zadnjem letu in pol izpostavljena tolikšnemu številu neumnosti, da nove in nove, ki jih sproducirajo, ne presenečajo nikogar več, so potrdili neodvisni strokovnjaki.

Od kolosalnih napak, ki so bile storjene na začetku p(l)andemije, pa do slabega obvladovanja krize z gorivom … večina javnosti je zdaj že tako vajena laži in neumnosti, da gre preprosto že za čredno imunost … na nebuloze. 

Vir grafike: KLIK

Profesor Samo Zase z Inštituta za strašne študije je ob tem dejal:

Med ljudmi se je razširilo prepričanje, da smo ga kot narod najebali, zato sem prepričan, da se niti ob strašnem zvišanju davkov in astronomskih podražitvah nihče več ne bi resno niti zgražal.

Po krajšem razmisleku pa je dodal še:

Na tej točki bi lahko v vašo hišo vdrl sam Nosferatu, saj veste na koga mislim s tem, se vam posral na preprogo in brcnil vašo mačko, vi pa bi to otopelo sprejeli. Pravzaprav lahko rečemo, da se podpora vladi viša, saj njenim nebulozam nihče več ne oporeka. 

Mimoidoči volivec Janez Trap je ob tem, ko je ujel delček našega intervjuja, nekoliko nesramno vpadel v pogovor:

Kje na oblast pršwa ekstremna desnica, mej zaskrbew, da ns bo preplavl tolk sranja, da se s količino kot narod namo mogl spopast. U resnic bi pa mogu vedt, daj biu to že ceu cajt nihov plan. 

In zdej, xsmo res fasal tak presežk nesposobnosti, da ga več niti na opazmo, se mormo pač ubadat s svojm usran’m živlenam, brez dab mel cajt tuhtat, kuko zrušt primitivno, kradlivo in nesposobno mafijo z državn’h jošk.

Če pa slučajn umes ratam jezn, se pa zmerej uhka spomnem na to, da je za use skp kriva še desetkat b’l nesposobna leva stran koritarjow …

In mi? Mi se lahko samo strinjamo z nekoliko robatim in nepričakovanim “sogovornikom”. O čredni imunosti, kakršno smo dosegli, pa so nenazadnje trobezljali tudi vrhunski strokovnjaki tipa dr. Crack & Jekleni Kaco. Le da pri tem v mislih niso imeli čredne imunosti na njihove nebuloze … hmm … ali pač?

———-
Veseli bomo, če boste naš trud ovrednotili.
Vzelo vam bo le trenutek. Hvala.Prirejeno po: KLIK
Vir naslovne fotografije: KLIK

Advertisements