web analytics
9. marca, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Napovedali stavko!

Nova anonimka v našem e-poštnem nabiralniku!

No … pa saj je v resnici podpisana in v uredništvu hranimo ime podpisanega. Ob objavljanju takih prispevkov se vedno dvigne marsikatera obrv, pa dostikrat tudi pritisk. Ob tem si ustvarjalec Gorenjske – online pridržujem diskrecijsko pravico do presoje, katere anonimke so za javnost zanimive in primerne za objavo ter katere take niso.

Glede na to, da je bilo pred kratkim tudi v nacionalnih medijih že zaslediti prispevke o nepravilnostih v spodaj objavljenem podjetju, smo se tokrat odločili za objavo …

Takole je pisalo v sporočilu, ki smo ga prejeli (objavljamo v izvirni obliki):

Važno obvestilo za občane občine Jesenice. Delavci javnega komunalnega podjetja JEKO, napovedali stavko zaradi nevzdržnih razmer v podjetju. Delavci zahtevajo dvig plač in odstavitev direktorja UROŠA BUČARJA. Delavci tudi zahtevajo zamenjavo vodilnih v sindikatu kot je gospod ŽIGA PRETNAR, ki je bil postavljen z stani direktorja in ne z strani zaposlenih. Omenjeni zavaja zaposlene z informacijami o dvigu plač in delovanja občinskih svetnikov. Omenjeni je tudi predstavnik politične stranke SD, kar je nesprejemljivo, saj dela v prid in interesu politike, direktorja in ne zaposlenih v podjetju.

Kaj pri vsem skupaj je res na stvari, pa prepuščamo presoji bralcev …

Vir simbolične naslovne fotografije: KLIK

(Visited 1 times, 1 visits today)