web analytics
9. marca, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Načrt za nadzor nad številčnostjo populacije

Ideja o nesebičnem milijarderju dobrotniku je le plod domišljije. V prejšnjih dveh člankih o vlogi Billa Gatesa kot globalnega zdravstvenega junaka, smo pokazali, da je navidezna nesebična radodarnost Gatesove družine skozi istoimensko fundacijo dejansko zelo povečala njihovo bogastvo. Osebno premoženje Bilal Gatesa se je v zadnjih letih dejansko podvojilo.

Prevzem javnega zdravstva, ki smo ga predstavili v prvem članku (Kako je Bill Gates monopoliziral javno zdravje) in neverjetno drzna pobuda, da se cepi prav vsak človek na planetu, predstavljenem v včerajšnjem članku (Načrt za vakcinacijo sveta), v samem bistvu niti ne predstavljata preprostega pohlepa po denarju. Nepredstavljivo bogastvo, ki si ga je omenjeni gospod nabral, mu sedaj služi za pridobitev nečesa še bolj uporabnega, a hkrati tudi nevarnejšega – nadzor.

Ob tem ne govorimo le o nadzoru nad zdravstvenimi organi, ki imajo moč, da diktirajo globalni cepitveni program. Ne govorimo niti o moči nad vladami, da odredijo kampanjo, kakršne še ni bilo, temveč o – nadzoru nad celotno svetovno populacijo. Poglejte si prispevek z naslovom …

Bill Gates in načrt za nadzor nad številčnostjo populacije

Pri vsem tem, kar človek takole pogleda, pri vseh dejstvih, ki so mu predstavljena, pa seveda vseeno ostane dvom. Ali je kaj tako zlohotnega sploh možnega’ Je sploh moč verjeti, da za vsem skupaj obstajajo neki načrti, neki premeteni, zlobni, pohlepni ljudje bolanih umov? Veste, kakorkoli pač se nekomu te stvari že zdijo teorija zarote, je vseeno pametno, če se ozre okrog sebe …

Seveda, lahko gre za dobro sproducirane zadeve in teorije zarot vedno delujejo tako, da tisti, ki jih sestavi, skupaj v eno zgodbo pač spravi le tista dejstva, ki mu ustrezajo, pa še tista dostikrat prikroji. Ampak – če se človek ozre okrog sebe … mar ne vidi velikega števila sociopatov? Ljudi, ki bi naredili vse za denar? Takih, ki jim drugi niso mar? Takih, ki so sovražno nastrojeni?

Veste, razlika je le v nivojih. Če obrnemo v nekoliko zabavnejšo smer – tudi Mladen Rudonja je znal igrati nogomet in nekoč je celo zabil gol, s katerim se je Slovenija uvrstila na veliko prvenstvo. Ni pa bil ravno Maradona. Tudi pisec teh vrstic večkrat nahranim celo družino, pa nisem ravno Jamie Oliver. Razlika je v nivojih. Psihopat bo v manjših okvirih maltretiral le ljudi okrog sebe, psihopat v večjih, pa bo uničeval življenja množicam. In konec koncev – tudi za Hitlerja in njegovo morilsko tolpo sprva nihče ni verjel, da je zmožna zločinov, pač pa so mu ploskale in skandirale množice.

Ko so spoznale svojo zmoto in je bil svet le še v ruševinah, pa je bilo prepozno. Pa mi? Bomo čakali na novo globalno katastrofo, ali bomo začeli z očiščenjem družbe? Najprej seveda pred svojim pragom. Morda bi za začetek namesto napuhu in pohlepu – veljavo recimo dali sočutju, altruizmu in ljubezni.

Kaj pravite?

(Visited 2 times, 1 visits today)