web analytics
23. oktobra, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Na mednarodnih trgih 21.000% povišanje vrednosti pri spermi necepljenih moških!!!

Pozabite na BitCoin! Gre za tako rekoč naravno (tekoče) belo zlato. Pravi denar v tem času leži v spermi necepljenih. Tako je povedal Samo Stalen, vodja slovenske veje mednarodne banke sperme z imenom GoodSeed 4U.

»Nihče več ne sprašuje po spermi prešpikanih; povpraševanje imamo le še po naravni, pred-kovidni in ustrezno certificirani spermi necepljenih. Naši telefoni preprosto ne nehajo zvoniti!”

Skladišče banke sperme z imenom GoodSeed 4U nekje na tajni lokaciji na Gorenjskem

Gre pri vaših strankah za izobražene, ali podpovprečno izobražene ljudi? Vemo, da naša Vlada zatrjuje, da cepljenju nasprotujejo predvsem podpovprečno izobraženi ljudje nižjih stanov, ki nasprotujejo napredku v znanosti?

»Naše stranke so iz najbolj izobražene demografske skupine. Pravzaprav so bili naši prvi kupci prav nekateri izmed tistih znanstvenikov in proizvajalcev, ki so bili plačani za pomoč pri razvoju proti-covidnih cepiv. Prav oni najbolje razumejo, da so preskuse t.i. cepiv na ljudeh preprosto preskočili. Vedo, da je bilo na trg poslanega ogromno materiala s sumljivimi sestavinami, ki so mu nadeli ime “cepiva”.

Ampak tako povečanje povpraševanja … kaj menite, ali morda še kaj drugega prispeva k povečanemu povpraševanju?

»Darovalci, ki so svoje belo zlato darovali po letu 2020 in niso bili cepljeni, imajo po mnenju naših strank dodatne prednosti, saj naj bi njihovo seme vsebovalo potencial za višji IQ ter boljše sposobnosti logičnega razmišljanja in neodvisnega mišljenja. Konec koncev, zakaj bi se nekdo odločil za injiciranje nepreizkušenega cepiva, če pa to, da ne stori ničesar, praktično pomeni, da tudi tvegal ni ničesar. Če k temu dodamo verjetnost, da bo za večino prebivalstva nekoč vseeno prišlo do čredne vseživljenjske imunitete, lahko vidite, zakaj so naši bolj logično misleči darovalci prišli do svojih zaključkov.”

Z rahlo zadrego, ker so med našim kratkim pogovorom tudi njemu telefoni ves čas zvonili, je Samo Stalen, vodja slovenske veje mednarodne banke sperme z imenom GoodSeed 4U naš kratek pogovor zaključil z:

»Necepljenim darovalcem nameravamo ponuditi posebno denarno spodbudo, da bodo k nam prihajali periodično in redno. Če bo posel rasel tako tudi v prihodnje, bomo najbrž zanje morali razmisliti o neki obliki UTD-ja (univerzalnega temeljnega dohodka), nekaj dela pa bomo imeli najbrž tudi na področju brezposelnosti in nekaterih socialnih transferjev, ki jih sedaj omogoča država. Kakorkoli že, v podjetju GoodSeed 4U smo odločeni pripraviti načrt za spodbujanje vključevanja naslednjih generacij darovalcev.”

No t’ko, zdej veste … 😉

———-
Gorenjske Online ne preživimo z oglasi. Veseli bomo, če boste naš trud ovrednotili.
Vzelo vam bo le trenutek. Hvala.Prevedeno in prirejeno po osnovi: KLIK
Vir naslovne fotografije: KLIK

Advertisements