Motor, osa, goreč komunalni zabojnik in ostalo ... - Gorenjska-online.com
26 oktobra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Motor, osa, goreč komunalni zabojnik in ostalo …

Ob 9.43 so v Cegelnici, občina Naklo, gasilci GARS Kranj, s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja in tako omogočili vstop policiji in reševalcem NMP Kranj do preminule osebe.

Ob 12.39 sta na Trojanah trčila motorist in voznik z osebnim vozilom. Motorist si je poškodoval nogo. Poleg ekipe NMP ZD Domžale so posredovali še poklicni gasilci CZR Domžale ter prostovoljni gasilci PGD Trojane, Prevoje, Lukovica in Blagovica. Gasilci so zavarovali kraj dogodka, oskrbeli poškodovano osebo, postavili motor nazaj na kolesa ter posuli cestišče z vpojnimi sredstvi.

Ob 19.50 je v naselju Dvorje, občina Cerklje na Gorenjskem, občana osa pičila v predel ust. Gasilci PGD Cerklje so občanu nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP Kranj ter ga prenesli do reševalnega vozila.

Ob 23.34 je na Cesti revolucije na Jesenicah gorel komunalni zabojnik. Požar so pogasili gasilci GARS Jesenice. O dogodku so bili obveščeni policisti PU Kranj

Ob 23.42 je v naselju Golo Brdo, občina Medvode, gorela elektro omarica v stanovanjski hiši. Že pred prihodom gasilcev so lastniki pogasili požar. Gasilci PGD Preska-Medvode so nato prezračili objekt in s termovizijsko kamero pregledali prostore.

Vir: ReCO Kranj
Vir naslovne fotografije: KLIK

Advertisements

Morda ste zgrešili

5 min read