web analytics
26. februarja, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Minuli vikend je minil v znamenju uspehov znamke Team Kranjska Gora

V pravkar minulem vikendu je bila Kranjska Gora športno obarvana. Zvrstili sta se dve veliki tekmovanji. V omenjenem gorenjskem zimsko-športnem središču so ponovno gostili tekmovanje za Zlato lisico in ga tudi uspešno izpeljali. Odlično izvedeno tekmovanje je okronala domačinka Meta Hrovat, ki je zasedla tretje mesto na nedeljski veleslalomski tekmi.

V Nordijskem centru v Planici pa se je odvijalo državno prvenstvo v teku na smučeh. V boju za državne naslove sta se odlično odrezala športna ambasadorja znamke Team Kranjska Gora – brata Črv iz Gozd Martuljka. V soboto so se smučarji tekači pomerili v sprintu v klasični tehniki, na katerem sta brata Črv zasedla tretje in četrto mesto. V nedeljo je sledila tekma v drsalni tehniki na 15 km, na kateri je Benjamin Črv postal državni prvak, z dobro formo pa si počasi utira pot na največja tekmovanja v smučarskih tekih. Njegov mlajši brat Vili Črv, ki se je v letošnji sezoni že udeležil tekem svetovnega pokala, pa je z doseženim drugim mestom tudi potrdil odlično formo.

Ekipo Team Kranjska Gora sestavljajo najboljši športniki tistih krajev: že omenjeni Meta Hrovat, Benjamin in Vili Črv ter smučarski skakalec Bor Pavlovčič. Zatrjujejo, da so ambasadorji športa, zdravega načina življenja in destinacije Kranjska Gora, ki jo s ponosom zastopajo po celem svetu.

 

—————————————————–

OMEGA 3 OLJE (več o samem izdelku si lahko preberete tule: KLIK) … tokrat kot darilo za zveste bralce Gorenjske Online podarja Katja Bizant Lutar s sodelavci iz podjetja LCHF Style. S KLIK-om na sličico spodaj boste preusmerjeni na stran, kjer boste lahko opcijsko darovali, da bo vaša in naša stran še naprej lahko delovala.

POZOR! Na voljo so TRI omenjena darila, vsako je vredno približno 21 EUR. V žrebanju lahko sodelujete tako, da spletni strani Gorenjska Online donirate NAJMANJ 10 EUR. Zadevo bomo objavljali v vseh naših člankih do vključno 25. januarja, nato pa izvedli žrebanje.


———————————————————

Vir: Turizem Kranjska Gora
Na naslovni fotografiji: Benjamin Črv, državni prvak

(Visited 1 times, 1 visits today)