web analytics
25 novembra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

MEDVODE – topli obroki za socialno ogrožene otroke in starostnike v času epidemije

Civilna zaščita Občine Medvode v času razglašene epidemije SARS-CoV-2 zagotavlja brezplačne tople obroke socialno ogroženim otrokom, starostnikom in drugim ranljivim skupinam. 

Šolska prehrana za (pre)mnoge otroke, ki prihajajo iz socialno šibkejših okolij, žal predstavlja edini topel obrok v dnevu. V času, ko pouk poteka na daljavo, zaposleni v Vrtcu Medvode zagotavljajo dostavo toplih obrokov na dom. Možnost dostave brezplačnega obroka v času epidemije omogočajo tudi starostnikom in drugim, ki so se v tem času znašli v stiski in si sami ne morejo zagotoviti toplega obroka.

Vsi občani omenjene občine, ki bi potrebovali tovrstno pomoč, se lahko obrnejo na telefonsko številko 01 361 95 14, kjer bodo dobili vse potrebne informacije. Zaposleni ob tem prosijo, da zainteresirani pokličejo med ponedeljkom in petkom, med 8. in 14. uro. Pomoč si lahko uredijo tudi s pomočjo elektronske pošte (cz@medvode.si).

VIZ Smlednik in DEOS center starejših Medvode omogočata dostavo plačljivih kosil starejšim po predhodnem dogovoru čez celo leto. V DEOS Medvode zainteresirani vse informacije oziroma naročila izvedejo preko telefonske številke 01/36-25-400.

V času epidemije in zaprtja gostinskih lokalov mnogi gostinci omogočajo dostavo na dom oziroma prevzem v lokalu. Več informacij:

Vir: KLIK
Vir naslovne fotografije: KLIK

Advertisements

Morda ste zgrešili

4 min read
2 min read
3 min read