web analytics
28 septembra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Za leve bo 2020 precej bolj mirno leto, kot so bila to zadnja. Če ste v le-teh intenzivno delali na svoji osebnostni rasti, do zdaj natančno veste, česa si želite in česa nikoli več ne boste dovolili v svojem življenju.

V kolikor ste to storili, vam bo leto 2020 prineslo vrsto nagrad za pretekla prizadevanja. Bolje se boste počutili, posledično pa boste tudi videti mlajši, kot ste v resnici. Vaša samozavest bo rasla, kot se za leva spodobi – iz dneva v dan.

Ljubezen in partnerstvo

Ljubezen in partnerstvo letos ne bosta v ospredju. Za vas bo pomembno delo in kariera, vendar bodite brez skrbi. Tudi za ljubezen in romantiko boste imeli ugodna obdobja, ko boste lahko srečni, kot že dolgo niste bili.

Ugoden čas za ljubezen in partnerstvo se vam obeta že v januarju in prvi polovici februarja. Najboljši čas za ljubezen pa bo v poletnih mesecih, še zlasti od julija do septembra. V teh obdobjih se odpravite še na počitnice, kjer lahko srečate kakšno zanimivo osebo.

Profesionalni astrološki program Solar FireKLIK na zgornjo sliko

Denar in finančne zadeve

Denar in finance bodo imel pomembno vlogo, a ne najpomembnejše. Glede vaše finančne situacije ni pričakovati kakšnih večjih odstopanj. Seveda, pod pogojem, da ne boste ničesar spreminjali.

Namreč, imate dobre možnosti za napredovanje v karieri. S tem pa pogosto pride nekaj dodatnega denarja samo po sebi. Pred finančnimi izzivi se lahko znajdete v prvih dveh mesecih leta, avgusta in septembra. Izognite se nepotrebnim izdatkom!

Poklic in kariera

Izjemno pomemben čas bo za napredovanje na poklicnem področju. S premišljenim načrtovanjem in grajenjem kariere, se lahko zdaj pomaknete v sam vrh zaželenih kadrov. Pri tem pa je precej bolj izpostavljena zaposlitev kot grajenje lastnega posla.

V kolikor imate svoje podjetje in želite v njem uspeti, boste letos morali nameniti precej pozornosti sodelavcem. Ljudje, ki so zaposleni pri vas, potrebujejo samozavestnega in odločnega vodjo, ki se jim dovolj posveča. To zna biti na trenutke precejšen izziv za vas.

Naj bo leto 2020 vaše najbolj srečno leto doslej!

Similar Posts:

Advertisements

Morda ste zgrešili

1 min read
4 min read