web analytics
15. maja, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Tale kronika … nč kej dost se ne dogaja v zadnmu cajtu tacga, kr bi mi loh v zanimivmu slogu prepesn’l, pa objav’l. Ker … čist lih usak dan opisv’t kuko sej kšn rajfnk unew, pa kuko so poj gasilci ke pršli tist popihat in sprehodit termo-kamero … je tut precej duhamorn. No po se pa učas gdo u kšnmu hribu prevrne in ga morjo iskat (alpa clo drzat) … tist n’m pa na potegne tok, dab se zdga norca dewal.

Tko da … evo, zato. No, tole sej nardiw učerej tle na našmu konc:

POROČILO CENTRA ZA OBVEŠČANJE REPUBLIKE SLOVENIJE
UPRAVE RS ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE
O POMEMBNEJŠIH DOGODKIH S PODROČJA VARSTVA PRED NARAVNIMI IN DRUGIMI
NESREČAMI

Ob 11.43 so gasilci GARS Kranj s tehničnim posegom rešili osebo iz dvigala v večstanovanjskem objektu v Ulici Tončka Dežmana v Kranju.

Ob 18.55 je na Ljubljanski cesti v Domžalah iztekala voda v stanovanju večstanovanjskega objekta v stanovanje pod njim. Posredovali so gasilci CZR Domžale, ki so zaprli ventil na vodovodni inštalaciji.

Ob 19.21 se je v stanovanjski hiši na Bohinjski Beli, občina Bled, nahajala negibna oseba. Posredovali so gasilci PGD Bohinjska Bela, ki so s tehničnim posegom vstopili v stanovanje in omogočili dostop reševalcev NMP Bled do onemogle osebe. Ker je obstajal sum na prisotnost ogljikovega monoksida, so posredovali tudi gasilci PGD Bled.

Ob 20.27 je v Seljakovem naselju v Kranju, zaradi okvarjenega ventila v kopalnici, voda poplavila približno 150 kvadratnih metrov stanovanjskega objekta. Gasilci GARS Kranj so zamenjali ventil in preprečili nadaljnje iztekanje vode ter posesali nateklo vodo. 

Vir: Regijski center za obveščanje Kranj
Vir naslovne fotografije: KLIK

(Visited 7 times, 1 visits today)

Morda ste zgrešili

2 min read
2 min read
4 min read