Delite:

Po amerišk nm loh rečete, da smo ful of šit in da se takele stvari zmišlujemo. Ampak se jih ne! Dons mejhn pred pol četrto so nam policisti javl, da se ob avtocest med Lipcam in Lescam sprehaja krava. Mejhn smo preverl, če nismo mrbit na kdo ve kašn način zdej po novem v Indiji, kjer so krave svete in ji nasmeš nč rečt, četut se po cest sprehaja in te debeu gleda … ampak jbg, nismo! Smo pa v Koromandiji, to pa res. Ampak da namo politiziral in pametval – polcisti so takt rekl, da obstaja ornk navarnost, da neb krava zašla prov na cesto.

A si zamišlate pogledov, kbi nasprot prpelov šlepar? Krava bi zabulen gledala in mukala, šofer bi pa gledal ko tele v nova vrata in hupal.

Xsreč je pa poj že mejhn pred četrto koj pršu obvestiu, da nevarnosti ni več. Verjetn so kravo steral stran od ceste, ampak tega podatka nimamo. Niti nm nihče ni sporoču, kašna kazen … in če sploh kšna … jo je / bo doletela.

Mah, mi pravmo – pustmo ubogo kravo, sam mejhn adrenalina je wotva v lajfu … namore pa lih banđi đampinga skakat, ane? Zato je pač mal zalutala ke okol avtoceste … nehejmo koj s prstam kazat! Sam da sej srečn končal …

———-

PREVOD / Originalna sporočila

15.27
Voznike opozarjamo na nevarnost na gorenjski avtocesti. Med prikljuckom Lipce in pocivaliscem v smeri Radovljice se ob avtocesti zadrzuje krava. Obstaja moznost, da pride na cesto. Aktivnosti potekajo.

15.50
Nevarnosti ni vec. Zival odstranjena z obmocja avtoceste.

Vir simbolične naslovne fotografije: KLIK

Delite:
Advertisements