web analytics
28 septembra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

KRANJSKA GORA: koristni podatki, kontrole in komentar

POTRJEN TRETJI PRIMER Z OKUŽBO COVID-19 V KRANJSKI GORI

Po podatkih Nacionalnega inštituta za javno zdravje do včeraj, 02.04.2020 do 24.00 so v občini Kranjska Gora potrjeni trije primeri okužbe s koronavirusom. 

***

PRIJAVA PREBIVALIŠČ IN DOKAZOVANJE PREBIVANJA V POSAMEZNI OBČINI

Upravne enote v času izvajanja Zakona o začasnih ukrepih v zvezi s sodnimi, upravnimi in drugimi javnopravnimi zadevami za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19) (ZZUSUDJZ), ki je pričel veljati 29. marca 2020, ne sprejemajo strank (razen v nujnih primerih). Poslovanje in s tem zagotavljanje registracije novega prebivališča v registru stalnega prebivalstva je mogoče samo elektronsko oziroma z obravnavo vlog, ki pridejo po pošti. 

***

LEKARNA KRANJSKA GORA

Zaradi močno povečanega obsega dela po celotni verigi distribucije zdravil, se v tem obdobju v lekarni ukvarjajo le z najnujnejšimi zadevami. To je preskrba z zdravili. Vse ostale aktivnosti, ki jih sicer izvajajo, so začasno ustavljene. Odpiralni čas lekarne Kranjska Gora je od ponedeljka do petka od 8.00 do 18.00 ter ob sobotah od 8.00 do 12.00.

Ob vstopu in izstopu iz lekarne si uporabniki lahko razkužijo roke. Vstopajo posamično, tako, da sta maksimalno 2 stranki naenkrat v lekarni, kolikor imamo izdajnih mest ob ustreznem razmaku. Prostor redno prezračujejo in razkužujejo delovne površine.  Odpadnih zdravil  zaradi zmanjševanje s širitvijo okužbe s COVID-19 do nadaljnjega ne sprejemajo. Vračanje bo ponovno steklo takoj, ko se zadeve umirijo.

Zaradi pandemije je od 19. 03. 2020 dalje ukinjena NOČNA DEŽURNA SLUŽBA. Nujna zdravila se lahko prevzame v Lekarni Kranj, Bleiweisova cesta 8, vsak dan le do 22.00.

DNEVNA DEŽURNA SLUŽBA je organizirana ob nedeljah in praznikih po urniku:

Lekarna Jesenice od 9.00 do 17.00

Lekarna Škofja Loka od 9.00 do 17.00

Lekarna Kranj od 8.00 do 22.00

Županova izjava o razmerah

Župan Kranjske Gore komentira aktualno situacijo. Spodnji filmček vsebuje tudi posnetke aktualnih policijskih kontrol.

Poglejte si to:

Similar Posts:

Advertisements

Morda ste zgrešili

1 min read
4 min read