web analytics
15. januarja, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Kranjčan daroval prehranske pakete socialno ogroženim

Da imajo Kranjčani veliko posluha za sočloveka, je potrdila dobrodelna akcija V Kranju dobro v srcu mislimo, v kateri se bo med 28 družin v stiski razdelilo približno 30.000 evrov. Dejanja dobrosrčnosti se vrstijo še naprej tudi povsem samoiniciativno, nepovezano z uspešno končano dobrodelno akcijo. Tako se je na Mestno občino Kranj (MOK) obrnil podjetnik s predlogom o donaciji prehranskih paketov za družine, ki živijo v pomanjkanju. Civilna zaščita MOK je pakete že dostavila socialno ogroženim.

Kranjčan, ki ima podjetje sicer registrirano v Ljubljani, je želel družinam v stiski vsaj za trenutek polepšati konec težkega leta. Razveseliti je hotel predvsem otroke, ki ponavadi najbolj občutijo praznično razpoloženje. Zato je v paketih, ki jih je družinam dostavila civilna zaščita MOK, kakšen sladek priboljšek več. Podjetje PODIUM, trgovina in storitve, d.o.o, je tako kranjskim družinam v pomanjkanju priskrbelo 17 prehranskih paketov v vrednosti 755 evrov. MOK se dobrotniku najlepše zahvaljuje za lepo gesto in prispevek lokalni skupnosti.

—————————————————————————————————————————————————-

POZOR!!! Do 31. 12. donirajte za to, da bi Gorenjska Online še naprej lahko delovala. Tako boste sodelovali v žrebanju (izvedli ga bomo 1. januarja 2021) za BI MAG magnezijeve kristale za kopel. Izžrebani bodo trije dobitniki. 

Vir: MO Kranj
Vir naslovne fotografije: KLIK

Advertisements

Morda ste zgrešili

2 min read
2 min read
3 min read