web analytics
20 oktobra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

KOZOROG – letni horoskop

Leto 2020 bo za kozoroge zelo aktivno leto, v katerem boste tako zelo zaposleni, da boste skoraj pozabili, da dihate. Najbrž ste v preteklih letih garali na sebi in izostrili svoje želje in potrebe. Če je tako, se boste letošnjega leta zelo razveselili. 

Po naravi v sebi nosite tihe ambicije, ki jih korak za korakom želite uresničiti. Leto vam bo pri tem naklonjeno. Ker pa vsega še ne poznate natančno, boste soočeni z mnogimi ovirami, ki jih boste morali letos preskočiti. 

Tečaj osnove astrologije – Gibanje planetov, zvezde stalnice, arabske točke, središčne točke, stopinje zodiakaKLIK na zgornjo sliko

Ljubezen in partnerstvo

Na ljubezenskem in partnerskem področju boste imeli precej sreče od marca do junija. A, naj vas sreča v dvoje ne odvrne od uresničevanja vaših želja, ker je to precej pomembnejše od novega odnosa. Obstoječega, če ga imate, pa kar z veseljem poglabljajte. 

Partnersko področje bo izjemno pomembno. Mnogokrat se boste vprašali, kaj želi partner od vas. Zelo verjetno je odgovor v drugačnem urniku in posvečanju družini oz. skupnim aktivnostim. Delo in partnerstvo bo potrebno uravnotežiti, če želite biti srečni. 

Denar in finančne zadeve

Zaradi mnogih aktivnostih na poslovnem področju, boste posledično uživali tudi v obilju v obliki denarja in materialnih dobrin. Seveda, če boste aktivni in pridni pri uresničevanju svojih ciljev. Če se zaplete, je rešitev v pravih, pravično plačanih aktivnostih. 

Če ste modro delovali lansko leto, zdaj z denarjem že znate dobro ravnati in obrniti vsak evro v svoj prid. Letos bo denar pritekal po kapljicah. Imejte v mislih, da je kapljic za vas zelo veliko in za vas zdaj resnično velja, da bo iz malega raslo veliko, še zlasti v začetku leta, a tudi kasneje.

 

Poklic in kariera

Poklic, kariera in vaše ambicije so zdaj v sozvočju narave. Zdaj je pravi oz. skrajni čas, da se dokončno odločite in storite korak v pravi smeri. Sami zelo dobro čutite, kaj je pravo za vas, zato si prisluhnite in verjemite vase. Uspelo vam bo!

Pri uresničevanju poslovnih, poklicnih in kariernih ciljev ostanite realni. Niso Rima zgradili v enem dnevu in tudi vi ne morete doseči ciljev v letu dni. Lahko pa začnete, če še niste in počasi, korak za korakom odkrivate, kaj ste dobro zastavili in kaj še potrebuje izboljšave. Le-te vam bodo odkrivali dogodki, ki vam ne bodo všeč in vam bodo poskušali vzeti pogum. Nikar!

Naj bo leto 2020 vaše najbolj srečno leto doslej!

Vir fotografije: KLIK

Similar Posts:

Advertisements

Morda ste zgrešili

4 min read