web analytics
29. novembra, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Končno bodo naredili red!

V enem izmed slovenskih mest, ki jih z županom na čelu vodi skrajna desnica, so se odločili narediti red. Občani oblast namreč menda že dlje časa opozarjajo, da v kraju pogosto naletijo na lužice in kupčke, za katere smatrajo, da niso živalskega izvora. Župan z ekipo se je zato odločil, da bo poostril napore za red in disciplino v kraju.

V sodelovanju z lokalnimi enotami domo … eee … s prostovoljci, ki jim bo županiat priskrbel simbolične uniforme (ko smo videli vzorčne primerke, so se nam zdele precej podobne vojaškim, le mnogo bolj kitajske), bodo na ulice zato poslali dvočlanske patrulje, ki bodo pazile na snago. Od vsakega, ki bi morda želel urinirati ali uno-ta-drugo-irati kje v kaki zakotni ulici v mestu, ali bog-ne-daj(!) v parku, bodo najprej zahtevali dokazilo o izpolnjenem PCT pogoju. V pripravi je menda tudi že odlok o tem, da bodo lularji in kakarji morali biti cepljeni, če bodo v mestu želeli markirati … pardon, spustiti lužico ali kupček. 

Na naše vprašanje, ali je tak odlok skladen z ustavo, so nam v kratki izjavi za javnost dejali le, da je potrebno reševati življen … eee … skrbeti za red v mestu.

Naše pelepo mesto je polno nocev. Peposto nevejetno je, kako pedzni so nekatei ljudje,

je povedal županov nastavljenec za protokol, informacije javnega značaja, varstvo osebnih podatkov ter odnose z javnostmi, uglajeni gospod, ki ima sicer težave z izgovorjavo črke “R”. Pa s tem ne mislimo nič slabega, le opazili smo … no torej, gospod Staš N. Bebetz.  Tako se je namreč predstavil. Ogorčeno je dodal še:

Bolezen se plazi skozi deželo. No, to se bo spemenilo. Potebno je biti solidaen! Kdo v sebi ne pemoe toliko domoljubja, da bi bil odgovoen do dugih in nam seje vsem skupaj paktično na glave, pi tem pa ni cepljen, bo kmalu imel težave.

Nekatei cepci se sedi belega dne iztebljajo zunaj bez dokazov o zaščiti. Na lastne oči sem ob dveh ponoči videl moškega, ki je scal v zakotni ulici nekaj centimetov od mojega obaza … in to bez zaščite na njem. Na obazu! Kaj je sploh imel za početi tam?

Vir: KLIK

V mini anketi, ki smo jo po prejeti informaciji in izjavi za javnost opravili pred mestno hišo, smo naključna mimoidoča povprašali, kaj menita o vsem skupaj in ugotovili, da se večinoma v bistvenem strinjata s povedanim. 

Prvi anketirani se je strinjal, da je mesto res polno norcev:

Našo malo skupnost vodijo pobegli iz bližnje norišnice.

Drugi je dodal:

To je dobesedno res. Tako šef kot vsi njegovi potrčkoti, vojni dobičkarji in ostali nastavljenci, so očitno nekako pobegnili iz azila za nore kriminalce in zavzeli mestno hišo, mi pa ne vemo, kaj storiti. Naj nam kdo pomaga!

Lepo je, kadar se narod in oblast strinjata, čeprav v omenjenem primeru vseeno slutimo določeno diskrepanco v hotenjih naroda po normalnem življenju in zahtevah oblasti po očiščenju.

Pričakovati pa je, da bo še več strinjanj povzročil prihajajoči odlok, ki ga menda v skrbi za reševanje življenj in boju za svoj narod še pripravlja lokalna maf … eee … oblast. Le-ta bo zahteval potrdilo o precepljenosti z vsemi odmerki od vsakogar, ki bi želel kaj ukrasti v lokalnem trgovskem centru. Sredstva za nadzor so menda že zagotovljena v proračunu.

———-
Veseli bomo, če boste naš trud ovrednotili.
Vzelo vam bo le trenutek. Hvala.Vir informacij: KLIK
Vir naslovne fotografije: KLIK

Advertisements