web analytics
29. novembra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Ko ti pot prekriža mačka …

Ob 13.55 so gasilci PGD Lesce na Finžgarjevi ulici v Lescah zaprli glavni vodovodni ventil v stanovanju in posesali izteklo vodo.

Ob 14.23 so sredi gozda na Ropretovi cesti v Mengšu gorele plastične valovitke. Požar so pogasili gasilci PGD Mengeš, Loka pri Mengšu in Topole.

Ob 16.12 so v naselju Žeje, občina Domžale, gasilci CZR Domžale s tehničnim posegom odprli stanovanje, v katerem je bila preminula oseba.

Ob 18.15 je v naselju Oševek, občina Kamnik, maček zaprl pot kolesarju, in je zaradi zaviranja padel in se poškodoval. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč reševalcem NMP Kamnik in policiji. Reševalci so poškodovanega odpeljali v UKC Ljubljana.

Ob 18.25 so na Bistriški cesti v Šmarci, občina Kamnik, zagorele visoke ciprese. Gasilci PGD Kamnik in Šmarca so pogasili 30 metrov gorečih cipres in igrala. S termovizijsko kamero so pregledali streho stanovanjske hiše, ki je bila neposredno ob požarišču. Ob požaru sta bili poškodovani dve vozili, otroška igrala, trije zabojniki za smeti, otroško kolo in ožgane je okoli 10 kvadratnih metrov travnate površine.

Ob 22.13 je na Gorenjski cesti, občina Radovljica, zagorel zabojnik za smeti, katerega so pogasili gasilci PGD Radovljica.

Vir informacij: Regijski center za obveščanje Kranj
Vir simbolične naslovne fotografije: KLIK

Advertisements

Morda ste zgrešili

3 min read
3 min read
3 min read