web analytics
29. novembra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Kjer je dim, je tudi ogenj

Pravijo, da kjer je dim, je tudi ogenj. Nekaj dimov se je sumljivo pojavilo po Gorenjskem v večernih urah, z njim vred pa seveda tudi ognji ter potrebe po intervencijah gasilcev. Sicer pa je v tem pogledu včerajšnji dan minil relativno mirno.

Nedelja skozi oči gasilcev:

Ob 11.31 sta na Grobeljski cesti v Mengšu trčili osebni vozili. Gasilci PGD Kamnik in Mengeš so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, očistili vozišče in nudili pomoč pri umiku poškodovanih vozil z vozišča. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb.

Ob 14.09 je na ulici Staneta Bokala na Jesenicah v stanovanju zagorelo v kuhinji. Gasilci GARS Jesenice in PGD Jesenice so požar v stanovanju pogasili in prezračili prostore. Reševalci NMP Jesenice pa so stanovalko preventivno prepeljali na opazovanje v SB Jesenice.

Ob 18.01 se je v bližini naselja Vrba v občini Lukovica kadilo iz bale sena. Požar so pogasili gasilci PGD Prevoje.

Ob 20.52 je v Logu pri Škofji Loki, občina Škofja Loka, gorelo v naravi. Gasilci PGD Škofja Loka in Stara Loka so požar na površini približno 10 kvadratnih metrov pogasili. O požaru so bili obveščeni policisti PU Kranj.

Ob 21.58 je v Virmašah, občina Škofja Loka, zagorelo v naravi. Gasilci PGD Virmaše – Sveti Duh in Škofja Loka so pogasili požar naravnih odpadkov na površini okoli 50 kvadratnih metrov.

Ob 22.41 sta pri Mengšu gorela suha trava in vejevje. Gasilci PGD Mengeš so pogasili požar na površini okoli 10 kvadratnih metrov.

Vir informacij: Regijski center za obveščanje Kranj
Vir simbolične naslovne fotografije: KLIK

Advertisements

Morda ste zgrešili

3 min read
2 min read
3 min read