web analytics
12. junija, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Kazenska ovadba ljudstva proti akterjem kreiranja nastale situacije

V Skupnosti civilnih iniciativ in gibanj (SCIG) bodo vložili kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma kaznivih dejanj organiziranega kriminala. V sporočilu medijem so zapisali, da imamo ljudje pravico vedeti. V postopku želijo izvedeti, ali so njihovi dvomi o upravičenosti dogajanj ter ukrepov v t.i. koronakrizi upravičeni in utemeljeni ali ne. Po besedah SCIG je pravica ljudstva vedeti in biti o dejstvih, ki pomembno vplivajo na prihodnost vseh nas v kar največji meri informiran. Zahtevajo razkritje vseh dejstev.

Kazenska ovadba pravno in znanstveno utemeljeno od tožilstva zahteva, da razišče vse tiste ukrepe, ki so grobo posegli v temeljne človekove pravice in zaznamovali življenja državljanov Slovenije. Med njimi posebej omenjajo

  • maske,
  • testiranja,
  • cepljenje,
  • omejevanje gibanja itd.

V SICG opažajo, da smo ljudje v Sloveniji iz dneva v dan priča novim oblikam diskriminacije in absurdom, ki jih prinašajo ukrepi. Oblast je v dobrem letu dni ljudem zasejala strah v vse pore življenja. Ta strah  ljudem onemogoča trezen razmislek o recimo tem, kako lahko ta zadeva (virus) loči poslovno poroko od zasebne; poslovni obisk restavracije od zasebnega??? Kako virus loči prečkanje državne meje lastnika nepremičnine na Hrvaškem od navadnega turista??? Takih vprašanj se je zdravo-razumsko razmišljujočemu človeku v tem času zastavilo praktično neskončno. 

Eno od najpomembnejših vprašanj v tem trenutku, ki se zastavljajo je – PCT in ZDRAV ČLOVEK? Zdrav človek je diskriminiran, ker ne pristaja na igro farmacevtskega lobija, ker ga ne potrebuje, ker skrbi za svoje zdravje, kar je pravzaprav odgovornost vsakega posameznika. Vse do lani je veljalo, da je odgovornost tistega, ki zboli, da ostane doma in se pozdravi. 

Svojo podporo zahtevi ljudstva lahko oddate s podpisom: KLIK

(obrazec natisnite ležeče)

V SICG ob tem prosijo, da državljani podpise pošljejo na naslov: Društvo za zaščito človeka in njegovih pravic Slovenije, Regentova 6, 2000 Maribor

Donacije za delo stroke, odvetnikov, izvedenskih študij inp. se zbirajo na TRR Društva za zaščito človeka in njegovih pravic Slovenije:

Št.TRR SI56 0284 3026 3582 839

Kot namen je potrebno zapisati: donacija SCIG

Za podporo v pravičnem boju ljudstva proti farmafiji se v SCIG iskreno zahvaljujejo!

Nekaj iz obsežne vsebine kazenske ovadbe:

Gorenjska Online lahko podprete z gesto dobre volje. Vzelo vam bo le trenutek. Hvala.

[paypal_donation_button]

Vir naslovne fotografije: KLIK

Advertisements