web analytics
7. marca, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Kako je Bill Gates monopoliziral globalno zdravje – 1. del

Dokler skoraj vsi ljudje na svetu ne bodo cepljeni, se ne bomo vrnili v normalno stanje.

Bill Gates

OPOZORILO: marsikdo bo današnji članek (sledila pa bodo še tri nadaljevanja) označil za teorijo zarote. Morda to tudi je. Ampak po drugi strani – morda pa to tudi ni. Zakaj bi bili sveto prepričani v eno samo, od množičnih medijev propagirano in zveličavno resnico? In prav na to temo vas s članki v seriji Drugi pogled želimo zaposliti. Razmišljajte!

Kdo je torej Bill Gates? Je preprosto le razvijalec programske opreme? Uspešen poslovnež? Filantrop? Strokovnjak za zdravje svetovnega ugleda? Vprašanja, ki bi jih nekoč lahko označili zgolj za akademska, postajajo zelo pomembna. No ja, vsaj za tiste, ki se začenjajo zavedati, da je Gates svoje nepredstavljivo bogastvo uporabil za nadzor nad vsakim kotičkom na področju javnega zdravja, medicinskih raziskav in razvoja cepiv.

V času, ko smo soočeni s težavo, o kateri Gates govori že leta, bomo kmalu ugotovili, da razvijalec programske opreme brez kakršnekoli medicinske izobrazbe, svoje bogastvo preusmerja v nadzor nad usodami milijard ljudi. Več si oglejte v spodnjem videu.

Kaj menite, dragi bralci … ali lahko ta gospod narekuje medicinske ukrepe s katerimi se bo “svet vrnil v normalno stanje”?

(Visited 4 times, 1 visits today)