web analytics

Javorniški Rovt: z avtom v potok

Delite:

Nesreče v cestnem prometu

Ob 15.46 je na cesti v Javorniški Rovt na Jesenicah osebno vozilo zapeljalo v potok. Gasilci GARS Jesenice so zavarovali kraj nesreče, vozilo dvignili iz potoka in odklopili akumulator.

Najdbe neeksplodiranih ubojnih sredstev

Ob 8.55 so v naselju Trata, občina Škofja Loka, pri gradbenih delih našli neeksplodirano ubojno sredstvo. Pripadnika državne enote za varstvo pred NUS Ljubljanske regije sta zaradi nevarnosti med prevozom na kraju uničila najdeno ročno bombo Milles, angleške izdelave, iz obdobja druge svetovne vojne. Kraj uničenja so zavarovali gasilci PGD Trata.

Sponzoriran oglas: KLIK

Tehnična in druga pomoč

Ob 15.04 sta se na cesto v naselju Dobro Polje in Posavec, občina Radovljica, podrli drevesi. Gasilci PGD Ljubno so podrti drevesi razžagali in odstranili, cesto pa so očistili dežurni delavci CP Kranj. Podrto drevo je poškodovalo telekomunikacijske vodnike.

Nesreče v gorah

Ob 16.39 sta na območju Komarče, občina Bohinj, tuja pohodnika zašla z markirane poti in nista mogla več varno sestopiti v dolino. Gorski reševalci GRS Bohinj so pohodnika izsledili in ju nepoškodovana pospremili do Ribčevega laza.

Požari v naravi oziroma na prostem

Ob 19.54 je v Velesovem, občina Cerklje na Gorenjskem, gorelo na robu gozda. Gasilci PGD Velesovo so začetni požar pogasili in preprečili, da bi se razširil v gozd.

Naslovna fotografija: KLIK


Delite:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja