web analytics
1. marca, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Izvrševalci ukazov se ne sprašujejo o svojem delovanju

Izvrševalci ukazov so ljudje, ki vzdržujejo sistem suženjstva. To niso ne pripadniki t.i. vladajočega razreda in gospodarji, ne tako imenovana elita, ki ni elita ničesar, ampak le dno kante za gnoj. Ljudje, ki vzdržujejo suženjstvo, so ljudje, ki prostovoljno izvršujejo njihove ukaze. Nihče tega ne želi slišati in ljudje vas bodo obsojali, če boste tako govorili.

Izvrševanje ukazov po definiciji pomeni, da delate tisto, kar vam je naročeno, brez da ob tem sami presodite, če so dejanja, ki so vam bila zaukazana – pravilna ali napačna. Se da temu smiselno oporekati? Mar ni to natančen pomen izvrševanja ukazov? Po definiciji – če samo izvršujete ukaze, to storite po tistem  ko jih prejmete. Ne sprašujete se, če je prav, da zadeve naredite, ne sprašujete se, če je vaše dejanje moralno in če bi sploh bilo prav, da zadevo storite. Ne sprašujete se, če boste s svojim dejanjem koga oškodovali, ali prizadeli.

Še manj se vam zastavlja vprašanje, ali morda ukaza vseeno raje ne bi izpolnili, ker bi s tem dejansko nekomu škodili. Nak – izvrševalci ukazov se s takimi vprašanji ne ubadajo. Preprosto rečejo: “Razumem!” … in zadevo opravijo.

Mark Passio je anarhist, neodvisni raziskovalec, javni govorec, voditelj radijskih pogovornih oddaj, organizator konferenc in aktivist za svobodo iz Philadelphije. Ukvarja se z obsežnimi raziskavami na področjih metafizike, okultizma, duhovnosti, simbologije in preučevanja zavesti.

Poglejte si, kaj pravi o izvrševalcih ukazov, ki jih je tudi pri nas vse polno. Razmislite in v komentar zapišite, kateri poklici in skupine ljudi pri nas se skrivajo za izvrševanjem ukazov. saj menda niso samo pripadniki represivnih služb države?

S KLIK – om na spodnjo fotografijo: Vir naslovne fotografije: KLIK

(Visited 74 times, 1 visits today)