web analytics
18. maja, 2022

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Imejte no vendarle nekaj empatije do direktorjev farmacevtskih podjetij

V odgovor na odločitev ustavnega sodišča, ki je z razmerjem 6-3 povozilo zahtevo predsednika vlade, da bi futranje z eksperimentalnim pecivom v državi  postalo obvezno, se je oglasil izvršni direktor Pfizerja Albert Bourla. Nenavadno kakor bi se komu zdelo, a možakar je odločitev ustavnega sodišča “suverene države”, ki je po vsej verjetnosti ne zna pokazati niti na zemljevidu, na televizijski postaji CNN javno obsodil in skritiziral. Dejal je, da:

taka odločitev slovenskega ustavnega sodišča krši našo od Boga dano pravico do proizvodnje eksperimentalnih zdravil in uporabe polne moči vlade prisiliti celotno populacijo, da jih vbrizga v svoja telesa.

Let v svobodo akril in oglje na A4, trdo platno
https://corvus-art.si
info@corvus-art.si

Po ogorčenih odzivih nekaterih levajzerskih politikov (desnuharji so seveda vneto pritrjevali), je izvršni direktor Pfizerja dodal:

Vem, da bi morali imeti zasebni državljani pravice, ampak kako pa je kaj s pravico korumpiranih, več milijard dolarjev vrednih mega korporacij, ki so v postelji s slovensko vlado? No … pravzaprav z vladami po vsem svetu. Kaj pa naša pravica, da zaslužimo milijarde in milijarde dolarjev s tem, da ljudi prisilimo, da vzamejo drogo … pardon, zdravilo … tudi če ga ne potrebujejo in jih ubije? Mislil sem, da je svobodna trgovina v naši demokraciji nedotakljiva pravica!

Bourla je off the record potrdil, da če vsi na svetu ne bodo prisiljeni vase našopati novo prihajajočega in super-znanstveno razvitega peciva za Omicron, si morda ne bo mogel privoščiti naslednjega obroka plačila za svojo letečo jahto, ki je hkrati tudi igralnica in bordel.

Imejte no vendarle nekaj empatije do direktorjev farmacevtskih podjetij, kot sem jaz,

je dejal ob koncu pogovora za resnicoljubno televizijsko mrežo CNN.

Znameniti Dr. Fauci se je tudi strinjal z Bourlovim mnenjem in napovedal, da bo njegov naslednji izumljeni virus veliko močnejši, saj želi z njim prisiliti kar največ ljudi, da se nafutrajo s pecivom.

Po odločnem nastopu gospoda Bourle na omenjeni televizijski postaji so Pfizerjeve delnice v nekaj minutah zdrvele v nebo …

———-

Če bi nam za naš trud radi dali za kavo, potem pa …
HVALA!OPOMBA: donirate lahko tudi, če imate čitalec kod:

 

Advertisements