web analytics
18. maja, 2022

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Tip srednjih let, zavaljen, pošlje elektronsko pošto nekemu podjetju, ki se vsiljivo oglašuje na internetu in naroči 5-dnevni program, po katerem naj bi shujšal za 5 kg. 

Naslednji dan nekdo potrka na vrata. Tip odpre in pred njim stoji čudovito 19-letno dekle z atletsko postavo. Na sebi nima ničesar drugega, kakor par Nike športne obutve, okrog vratu pa ji visi napis. 
Predstavi se kot predstavnica podjetja za hujšanje. Na napisu piše:
Če me lahko ujameš, si me lahko vzameš.

Tipu ni bilo treba reči dvakrat. Pognal se je za mladenko. Pet ​​kilometrov kasneje, ko mladenke ne more in ne more ujeti, zasopihan odneha.

V naslednjih štirih dneh se vsako jutro pojavi isto dekle in cela scena se ponovi. Peti dan se tip stehta in z veseljem ugotovi, da je izgubil 5kg.

Spet pošlje elektronsko pošto omenjenemu podjetju in tokrat naroči 5-dnevni / 10-kilski program.

Naslednji jutro seveda sledi trkanje. Tip odpre in pred vrati stoji najbolj osupljiva, lepa, seksi ženska, kar jih je kdaj videl v svojem življenju. Na sebi nima ničesar drugega,  kot par Reebok tekaških čevljev ter znak okrog vratu, ki se glasi:
Če me ujameš, me lahko imaš.

Tip se seveda izstreli skozi vrata. Dekle je v odlični formi in bolj, kot se naš junak trudi, manj ima uspeha. Deset kilometrov kasneje prepoten in zasopihan odneha.

Naslednje štiri dni se ponavlja ista rutina in tip počasi prehaja v boljšo in boljšo formo. Po petih dneh se stehta in odkrije, da je izgubil še 10 kg. Kakor je bilo navsezadnje tudi obljubljeno.

Zato se odloči, da je vrag odnesel šalo. Znova kontaktira internetno podjetje in naroči 7-dnevni / 15-kilogramski program. Tokrat od njega zahtevajo telefonsko številko. Tip jo posreduje in kaj kmalu ga pokliče zapeljiv ženski glas.

Ali ste prepričani?” zažvrgoli glas v slušalko. “To je naš najrigoroznejši program.
Absolutno,” odgovori tip, “že mnogo let se nisem tako dobro počutil.

Naslednje jutro zasliši znano trkanje na vhodna vrata. Ves v pričakovanju odpre in … tam zagleda ogromnega mišičnjaka, obutega le v rožnate tekaške čevlje in znak okrog vratu, na katerem piše:
“Če te ujamem, si moj.”

 

V tistem tednu je shujšal 30 kil …

Naslovna fotografija: KLIK

[paypal_donation_button]


Advertisements