web analytics
27. januarja, 2022

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Herr Grimmß und sein Kampf gegen den Kommunismus

Vse od časov, ki jih človeštvo pomni (pa tudi še od prej), se je počasi oblikovala legenda o junaku, ki so ga za sveti boj pripravljala že starodavna ljudstva, ki so bivala na teritoriji, ki ji danes rečemo Mat’ kurja. Legenda, o kateri je prestrašeno in bogaboječe prebivalstvo le šepetalo, naj bi branila našo malo nacijo in v imenu jebene svobode iztrebila komunajzerske pedofile. Naša generacija pa je blagoslovljena, da je lahko bila priča materializacije tega junaka v akciji. Ime mu je Herr Branißlau Grimmß. Da boste lažje razumeli njegov boj, vam bomo o tej narodovi legendi spodaj nanizali nekaj absolutnih resnic, do katerih smo se po mukotrpnem raziskovanju dokopali:

  • Pižamo s podobo Herr Branißlaua Grimmßa so med obiskom pri mamici (tam je po popitem izvrstnem kakavu tudi prebil noč) na nepreklicno odstopljenem notranjem ministru Herr Hoißu opazili in fotografirali agentje koalicije COOL; zaradi nerodnosti in totalne nesposobnosti pa govoric o ujemajoči se posteljnini s podobo Herr Branißlaua Grimmßa v družini Hoiß za zdaj ni moč potrditi.
  • Število midiklorijanov, ki jih ima v sebi Herr Branißlau Grimmß presega vsako znano lestvico, ki jo je doslej izdelala stroka – tej pa je potrebno brez vprašanj zaupati!!! Gre namreč za več kot 20.000 midiklorijanov: niti sam mojster Yoda ne premore tako visokega števila midiklorov. Za tiste, ki ne poznate pojma midikolirijani (midiklori), podajamo tudi google-fejzbuk razlago, za katero pa vemo, kako je … vsi pametni, ko leseni tiči, namesto bi brezpogojno in brez vprašanj verjeli stroki: midiklori so inteligentne mikroskopske življenjske oblike, ki simbiotično živijo v celicah vseh živih bitij … Število midiklorov so izmerili s krvnim testom; v Vojni zvezd so to metodo uporabljali za lociranje otrok, občutljivih na Silo, preden je njihov Red očistil Galaktični imperij. No in tega blagoslova ima naš narodni junak Herr Branißlau Grimmß več kot katerikoli član črede, razen Nosferatuja Brezmadežnega … za tega pa si bo stroka, ki ji je je potrebno brez vprašanj zaupati, morala izmisliti nove ukrepe, s katerimi bo butastemu narodu dottaitschala stanje …
  • Herr Branißlau Grimmß še nikoli ni potočil solze: solze na njegovem neustrašnem licu ne boste videli niti med jokom.

  • Tajne službe koalicije COOL so prenehale prestrezati signale med Velikim H-jem (zelo močno entiteto iz rase božjih bitij, znanih kot H) in Herr Branißlauom Grimmßom v trenutku, ko se je pojavil na politični sceni Mat’kurje. Gre res le za naključje, ali je Herr BG tako dobro sprogramiran?
  • Če se znajdete na poti gibanja vetrov iz črevesja Herr Branißlaua Grimmßa, se boste prav gotovo zastrupili s testosteronom: po njegovih žilah teče več kvalitetnega “T-ja”, kot ga najdemo v celotni koaliciji COOL, njihovih udbomafijskih tajnih službah ter na celotni pedofilski komunajzerski sceni.
  • Puško AR-15 Herr Branißlaua Grimmßa so kovali starodavni možje iz časov zapisov na Brižinskih spomenikih (Freisinger Denkmäler). Puška ima magično sposobnost premagati temne vojske komunizma: Númenorijske jedkanice z Brižinskih spomenikov o tej temi so še vedno jasno berljive … ta ubogi, tlačeni narod se od nekdaj bori proti temnim črnim silam rdečih komunajzerjev. Puško izdelujejo v podjetju AntiCom Industries v skupni madžarsko-slovenski lasti, analitiki pa so zaznali tudi prisotnost bosanskega kapitala neznanega izvora, ki ga je v fizični obliki (kovčkih) v podjetje pripeljal dobri neznanec s pokvarjenim Volvom … ali pa je le pokvarjeni neznanec z dobrim Volvom? Nismo čisto zih’r …

  • Veliki Vodja kulta Herr Nosferatu Brezmadežni predvideva Herr Branißlaua Grimmßa za obrambnega ministra in podpredsednika vlade v mandatih med 2022 – 2046, ko bodo v kultu simbolično praznovali stoto obletnico največje tragedije tlačenih izdajalcev ubogega naroda … WW2 povojnih pobojev.
  • V skladu z legendo o Herr Branißlau Grimmßu, ima le-ta sposobnost z razdalje 500m kaznovati vsakega komunajzerskega pedofila, ki si drzne trikrat zapored pred ogledalom po nemarnem izreči ime legendarnega borca proti zdravi pameti … eeee … proti komunajzerjem; torej Herr Branißlaua Grimmßa. Zato vam priporočamo: DO NOT DO THIS AT HOME!
  • Herr Branißlau Grimmß se je paru veličastnih beloglavih orlov rodil 6. decembra neznanega leta (legend se po starosti ne sprašuje, potrebno je zaupati stroki!) – na dan obletnice ustanovitve Slowenische Landwehr (slovenske narodne vojske). Njega preprosto niso izstrelili iz maternice, kot je neuko ljudstvo nekoč verjelo.

  • Herr Branißlau Grimmß je ZA uvedbo obveznega hranjenja s pecivom, za katerega recept bo poskrbela stroka, ki ji je potrebno verjeti brezpogojno in brez nadležnih vprašanj … ker pa je narod lačen, mu je potrebno zagotoviti dovolj peciva, da bo lahko hodil v ljudsko kuhinjo po repete, po še in še … in še … osvežilnih doz. 

Prisegam pri Vsemogočnem Bogu, da bom zvest, hraber in svojim nadrejenim pokoren, da bom v skupnem boju z veliko slovensko oboroženo silo, stoječo pod poveljstvom Velikega Vodje, Nosferatuja Brezmadežnega, SS četami in policijo, proti banditom in komunizmu kakor tudi njegovim zaveznikom svoje dolžnosti vestno izpolnjeval za svojo slovensko domovino kot del svobodne Evrope. Za ta boj sem pripravljen žrtvovati tudi svoje življenje. Tako mi Bog pomagaj!

Gott segne unsere Branißlau Grimmß. Sieg!

———-

Veseli bomo, če boste naš trud ovrednotili.
Vzelo vam bo le trenutek. Hvala.OPOMBA: donirate lahko tudi, če imate čitalec kod:

Vir naslovne fotografije: KLIK
Prirejeno po idejah iz lastnih raziskav.

Advertisements