web analytics
28 novembra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Goreči “švelarji”, zabojniki za papir, reklamni panoji, presekan plinovod in ostalo …

Nedeljska dogajanja na področjih, ki jih po službeni dolžnosti pokrivajo na Regijskem centru za obveščanje v Kranju:

Ob 0.26 so goreli leseni železniški tramovi ob železniški progi na Cesti Franceta Prešerna na Jesenicah. Požar so pogasili gasilci GARS Jesenice ob asistenci HIAB dvigala Slovenskih železnic.

Ob 10.55 so na Župančičevi ulici na Dobu, občina Domžale, delavci so z gradbenim strojem presekali cev zemeljskega plinovoda. Gasilci CZR Domžale so zavarovali kraj, začepili cev in opravili meritve plinov.

Ob 12.15 je na cesti Kamnik–Mengeš pri naselju Šmarca, občina Kamnik, padel kolesar in se pri tem poškodoval. Gasilci PGD Kamnik so na kraju nesreče usmerjali promet ter počakali, da je ekipa NMP Kamnik odpeljala poškodovano osebo.

Ob 21.09 se je na avtocesti pred izvozom za Brezje, smer Ljubljana, zgodila prometna nesreča osebnega vozila. Gasili GARS Kranj in GARS Jesenice so prometno in požarno zavarovali kraj dogodka ter na vozilu odklopili akumulator. Medtem se je v vozilo DARS-a zaletelo eno vozilo. Gasili GARS Jesenice so vozilo premaknili na odstavni pas in odklopili akumulator. Poškodovanih oseb ni bilo.

Ob 23.17 je v Ulici Mirkota Roglja na Jesenicah zagorel zabojnik za papir. Posredovali so gasilci GARS Jesenice, ki so zabojnik pogasili. Zabojnik je uničen.

Ob 4.18 je na Riklijevi cesti na Bledu zagorel reklamni pano. Posredovali so gasilci PGD Bled, ki so goreči pano pogasili.

Vir: ReCO Kranj
Vir naslovne fotografije: KLIK

Advertisements

Morda ste zgrešili

3 min read
3 min read
10 min read
1 min read