web analytics
24 novembra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Če zapišemo, da so včeraj gorenjski gasilci lenarili, se bomo prav gotovo zlagali podobno, kakor marsikatera propagandna služba v teh časih … pa tega ne želimo. Prepričani smo, da so imeli dovolj opraviti tudi v dnevu, ko je bilo intervencij tako malo, da bi bilo prstov na eni roki preveč, če bi na vsakega želeli obesiti po eno intervencijo …

Ob 11.12 si je na Planini pod Golico v občini Jesenice pohodnica poškodovala gleženj. Reševalci NMP Jesenice so zaradi težje dostopnega terena zaprosili za pomoč gorske reševalce GRS Jesenice, ki so nato občanko na kraju oskrbeli in prepeljali do reševalcev NMP Jesenice.

Ob 12.28 je v naselju Papirnica, občina Škofja Loka, pripadnik Državne enote za varstvo pred NUS odstranil in do uničenja shranil na varno najden vadbeni izstrelek kalibra 30 milimetrov za vadbeno mino kalibra 120 milimetra.

€ 12,14
Baseus FM oddajnik avtomobil Bluetooth 5.0 FM radio modulator avtomobilski komplet 3.1A USB avto polnilnik za prostoročno uporabo brezžični Aux Audio MP3 predvajalnik

Ob 18.18 je v naselju Topole, občina Mengeš, na polju gorel kup vej. Požar so pogasili gasilci PGD Topole.

Ob 18.56 je v naselju Poreber v občini Kamnik nenadzorovano gorelo v naravi. Požar so pogasili gasilci PGD Kamnik in Nevlje.

… to je b’lo pa že kar to.

Vir informacij: Regijski center za obveščanje Kranj
Vir simbolične naslovne fotografije: KLIK

Advertisements

Morda ste zgrešili

5 min read
2 min read
2 min read
1 min read