web analytics
24 novembra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Enkrat pomoč in petkrat gašenje

Pred vikend dogajanji, ko nam je oblast blagovolila nekoliko razrahljati uzde, so gasilci imeli opravka z naslednjimi dogajanji:

POROČILO CENTRA ZA OBVEŠČANJE REPUBLIKE SLOVENIJE
UPRAVE RS ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE
O POMEMBNEJŠIH DOGODKIH S PODROČJA VARSTVA PRED NARAVNIMI IN DRUGIMI NESREČAMI

Ob 8.24 so gasilci PGD Hlebce, v Hlebcah v občini Radovljica, nudili pomoč reševalcem NMP Radovljica pri prenosu obolele osebe.

Ob 10.41 je v Podljubelju, občina Tržič, gorelo v gozdu za stanovanjsko hišo. Gasilci PGD Bistrica pri Tržiču, Križe in Podljubelj so požar pogasili, prekopali požarišče in zalili z vodo.

Ob 16.29 je v Frankovem naselju, občina Škofja Loka, zagorela trava v velikosti okoli 25 kvadratnih metrov. Gasilci PGD Trata so požar pogasili, prekopali požarišče in ga zalili z vodo.

€ 22,06 – 22,75
Posebna ponudba: 30 kosov obraznih antibakterijskih mask

Ob 15.05 je v Topolah v občini Mengeš zagorelo v dimniku stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Topole in Mengeš, ki so dimnik ohladili in očistili.

Ob 0.55 je ob Cesti maršala Tita na Jesenicah ob dveh železniških pragih gorela trava. Gasilci GARS Jesenice so gorečo travo pogasili.

Ob 3.27 je na Vovkah v občini Cerklje na Gorenjskem gorelo v naravnemu okolju na nepogašenem kurišču na površini štirih kvadratnih metrov. Požar so pogasili gasilci PGD Cerklje.

Vir podatkov: Regijski center za obveščanje Kranj
Vir simbolične naslovne fotografije: KLIK

Advertisements

Morda ste zgrešili

5 min read
2 min read
2 min read
1 min read