web analytics

IMATE ZA NAS KAKO INFORMACIJO? PIŠITE NAM NA:

7 avgusta, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

DVOJČKA – letni horoskop

Delite:

2020 bo za dvojčka vznemirljivo in prijetno leto, polno zanimivega dogajanja. Počutili se boste živi in vaša radovednost bo znana vse naokrog. Pred vami je leto osebnostne rasti, zanimivih prijateljev in znanj, o katerih ste doslej le sanjarili. 

Predvsem so vam zvezde zelo naklonjene, če želite karkoli spremeniti. Naj letos odpade vse odvečno, kar več ne služi ničemur dobremu v vašem življenju. Delajte na sebi, raziskujte svet okoli sebe in dokažite, da v vas živi precej več kot si nekateri predstavljajo. 

Vir slike: KLIK

Ljubezen in partnerstvo

Zvezde vam ponujajo zanimiv čas ljubezni predvsem od druge polovice septembra do druge polovice novembra. V tem času si privoščite dopust in čim bolj pogosto pojdite med ljudmi. Na zabavi boste blesteli in se počutili kot kralj ali kraljica. 

V kolikor ste v resni partnerski zvezi, bodite pozorni na dogajanje v juniju ter v zadnjih dveh mesecih leta. Ni nujno, da bodo zadeve zelo boleče, a se v zvezi mora nekaj spremeniti, če želite biti srečni v prihodnje. Uporabite razum, s katerim ste obdarjeni v obilju. 

Denar in finančne zadeve

Denar vam ne pomeni kaj dosti, ampak počasi se že zavedate, da je sredstvo, ki prinaša več svobode in poti do znanja, ki ga obožujete. Letos vam priporočam, da se z njim kar precej ukvarjate, da ga boste imeli vedno pod kontrolo in vam ga nikoli ne bo zmanjkalo. 

V nemirnih obdobjih se lahko zgodi, da se boste poskušali tolažiti s čim materialnim in to je tisto, zaradi česar se lahko znajdete v dolgovim. Ne hranite se s stvarmi. Bolje boste storili, če boste v družbi prijateljev uživali in hkrati poskrbeli še za stabilne finance. 

Najugodnejši čas za denar se vam obeta v marcu in maju. V začetku leta, januarja, zatem pa še v juniju in juliju, so na delu planeti, ki vas bodo silili v nepremišljeno trošenje. Bodite pozorni, kaj in zakaj nekaj kupujete. Naj bodo prave stvari in iz pravih razlogov!

Tečaj – razlaga horoskopa; KLIK na zgornjo sliko!

Poklic in kariera

Na poslovnem in kariernem področju se še vedno vije neke vrste megla, ko vizualizirate stvari, o njih govorite, ampak še vedno ne veste natančno, kako bi to uresničili. Še zlasti rojeni v sredini dvojčka, imate ta nejasen občutek za smer. 

Ta nejasnost se bo še stopnjevala v februarju in marcu, zato se v tem času nikar ne odločajte o spremembi poklicne poti, saj bi lahko zadeve še poslabšali. V maju in juniju pa dokažite, da zmorete več kot si nekateri predstavljajo in jih presenetite. 

Naj bo leto 2020 vaše najbolj srečno leto doslej!

 

Delite:
Advertisements
x