web analytics
22 oktobra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

A zdej vidte? Učerej, kje bwa nedela, v’s je člank čakow že okol sedm’h zutrej, fertik je biu pa še preh. Tko da ste loh ta jutranji kofe, pa kiflč’k (pemazan z jajcam) lepo u miru frderbal tacajt, xste bral kere vse grozote se pr n’s na Gorensk’m dogajajo. Ampak tut takle dan pride, da gremo mi že zgodej od doma, pa po svet vandrat, pa enostavn nimamo cajta tehle suhoparn’h kroničn’h zapisov od tlele spod – predelv’t. Enostavn se n’m je mudiw ko svina. Čeprov … kuko se to svinam mudi, itak nimamo pojma. In tko v’m poj ostane, dragi bralci, da preberete sam originale, kr n’m jh je do ranga jutra uspew po sredv’t Regijsk centr za obveščane. Da mo pa enkat tut mi vidl, da mislte na n’s in ne sam mi na v’s, mo pa nal’š prov dons probal zbrat sto lajkov.

Stavmo, da nau ratow, ni šans …

Zdej pa rubrika PREVDI ZA PICAJZLASTE, k pa dons sploh ni potrebna, ker v’m gorenzga članka nismo ponudl. Ampak nekj pač mormo nafantazirat za zutrej, ane? Nč, polajkejte tole, pa se beremo …

Aja, pa dršte pesti, smo na pomembn misij! Aja, pa še to … u komentar zapište, kwa si mislte o naš Ani, zoboklavki drugačne vrste

Ob 9.24 so na Kamniški cesti v občini Domžale, gasilci CPV Domžale, nudili pomoč reševalcem NMP Domžale pri prenosu obolele osebe iz 2. nadstropja do reševalnega vozila.

Ob 9.59 je na Cesti Viktorja Svetine, občina Jesenice, v trgovskem objektu zaradi počene vodovodne cevi prišlo do izlitja vode. Gasilci GARS Jesenice so pomočjo sesalca odstranili vodo.

Ob 10.58 je na avtocesti pred viaduktom Ljubno, smer Radovljica, kombinirano vozilo prebilo varnostno ograjo in pristalo na travniku. Gasilci GARS Kranj so prometno in požarno zavarovali kraj dogodka ter na vozilu odklopili akumulator. Poškodovanih oseb ni bilo.

Ob 11.02 se je na Mlaški cesti, občina Kranj, v stanovanju širil dim. Gasilci GARS Kranj, PGD Kokrica in Britof so na kraju ugotovili, da se je na štedilniku žgala pozabljena hrana. Do požara ni prišlo, gasilci so izmerili prisotnost plinov ter prezračili prostore . Stanovalca, ki sta se nadihala dima so odpeljali v ZD Kranj.

Ob 14.12 je v Požarju, občina Kranjska Gora, večja veja padla na plinohram. Gasilci PGD Kranjska Gora so vejo razžagali in odstranili.

 

Similar Posts:

Advertisements