Delite:

Zares lepo je videti tako kratek Dnevni informativni bilten Centra za obveščanje RS, kakršnemu smo priča tokrat …

Ob 4.37 je na cesti Malo Dobro Polje–Posavec v občini Radovljica vozilo zapeljalo s ceste v gozd. Gasilci GARS Kranj so policiji razsvetljevali kraj nesreče in vozilo potegnili nazaj na cesto.

Ob 7.20 so v Breznikovi ulici v Domžalah v gostinskem lokalu zagorele smeti. Gasilci CZR Domžale in PGD Domžale-mesto so iz lokala iznesli tleče smeti, jih pogasili in prostore prezračili.

Ob 14.52 sta v Podnartu, občina Radovljica, trčila tovorno vozilo in motorist. Gasilci GARS Kranj so prometno in požarno zavarovali kraj dogodka, na vozilo odklopili akumulator ter sanirali razlite tekočine po cestišču. Poškodovanega motorista so oskrbeli reševalci NMP Radovljica in Bled.

Ob 22.55 je v naselju Krivo Brdo, občina Gorenja vas-Poljane, gorela lesena lopa približne velikosti 10×8 metrov, v kateri so bila drva in kmetijski stroji. Posredovali gasilci PGD Javorje, Poljane, Gorenja vas in Bukovica, ki so požar pogasili. Objekt je uničen.

Ob 23.35 so v Struževem v Kranju posredovali gasilci GARS Kranj, kjer je prišlo do manjšega požara v naravnem okolju. Gorele so smeti. Gasilci so požar pogasili in požarišče prekopali.

Delite:
Advertisements