web analytics
28 septembra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

DEVICA – letni horoskop

Devicam se v letošnjem letu napoveduje izjemno dobro in plodno obdobje. To je eno izmed tistih let, ki vam bo ostalo v lepem spominu. Predvsem se prepustite ljubezni, hobijem in preživite čim več časa ob aktivnostih, ki vas veselijo. 

Po naravi ste deloholik, k počitku (v obliki bolniškega dopusta) pa se zatečete le zaradi izčrpanosti. Letos pozabite na vse to! Zvezde vam ponujajo življenjski preobrat, kakršnega morda zavidate drugim. Zato morate zdaj uresničiti svoje sanje in se prepustiti vsemu lepemu. Živite na polno!

Vir fotografije: KLIK

Ljubezen in partnerstvo

To je vaše leto ljubezni! Izkoristite ga, saj boste imeli priložnosti za ljubezen in lepšo partnersko zgodbo skozi vse leto. Letos pozabite kritični pogled in se naučite v ljudeh videti dobro. Naj vas odnesejo marjetice in tisti “ljubi-ne ljubi-ljubi”. 

Posebno dobri dnevi za ljubezen se obetajo v januarju, avgustu in oktobru. V januarju, februarju in marcu pa boste imeli nekaj več dela v obstoječem partnerstvu. Bolj, kot boste ljubeči in sproščeni, lažje boste shajali s seboj in drugo osebo. Prepustite se trenutku! 

Vir fotografije: KLIK

Denar in finančne zadeve

Letošnje leto bosta od denarja pomembnejša ljubezen in partnerstvo. Seveda, denar potrebujete in brez skrbi! Imeli ga boste dovolj, da boste lepo živeli. Ne boste pa se ravno valjali v njem, saj ga ne bo več, kot ste vajeni. 

Nekoliko ugodnejše vplive boste čutili v septembru in oktobru, ko se lahko pojavi kakšna povišica ali nek nepričakovan priliv. V februarju, marcu in od julija dalje bodite hkrati pozorni na nepremišljeno trošenje, ki vam lahko pokvari finančno trdnost. 

Poklic in kariera

Poklic, kariera in poslovne zadeve bodo letos manj pomembne za vas. Bolj bo pomembna ljubezen, zato izkoristite priložnosti, ki se obetajo v obliki osebne sreče in zadovoljstva. Seveda, ob metuljčkih, na delo ne pozabite, saj predstavlja vaš vir dohodka. 

Brez skrbi, ne bo vam dolgčas, ampak delo letos resnično ne sme biti v ospredju oz. vaša glavna zaposlitev. Izjemoma, če le-to predstavlja vašo največjo ljubezen in vam tudi v čustvenem smislu lahko napolni vaše dneve z več radosti, kot druga oseba. 

Naj bo leto 2020 vaše najbolj srečno leto doslej!

Tečaj Osnove astrologije – KLIK na zgornjo sliko!

Similar Posts:

Advertisements

Morda ste zgrešili

4 min read