web analytics
23. oktobra, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Devet mest v (originalni slovenski) Bibliji, ki govorijo natanko o potrebi po cepljenju

Ali še vedno oklevate pri misli na cepljenje? Spokorite se, grešniki! Vsak normalen človek vé, da je cepljenje najboljši način svetu pokazati, kako dober kristjan je nekdo! Če pa bi kak cepec vseeno potreboval dodatno dozo prepričevanja, pa naj si ogleda neverjetno močne verze iz Svetega pisma, ki še takemu butcu razložijo, zakaj bi moral biti cepljen!

Pripravite se, vzelo vam bo dih, kajti strašansko ugledni in še bolj strokovnjaki famoznega NIJZ-ja so včeraj odkrili čisto pravo Biblijo, ki je bila originalno zapisana v slovenskem jeziku. Za lažje razumevanje smo napisali tekst v obliki, v kakršni so nas učili neki prevaranti … tale zdaj, ta popravljena, je pa čist’ zares taprava!

1. Blagor u̶b̶o̶g̶i̶m̶ ̶v̶ ̶d̶u̶h̶u̶ cepljenim,

kajti njihovo je nebeško kraljestvo.

Evangelij po Mateju 5, 3

Vir fotografije: KLIK

Smo vam rekli, ane? Tega pa niste vedeli, mar ne? Gremo dalje …

2. Pridite k meni vsi, ki ste utrujeni in obteženi,

in jaz vam bom dal p̶o̶č̶i̶t̶e̶k̶  Pfizerjevo cepivo.

Evangelij po Mateju 11, 28

Bloody hell, kdo bi si mislil, da so že v bibličnih časih mislili na možnost svetovne epidemije, z 0,00000000004% smrdnostjo? In kdo za vraga bi pričakoval, da bodo v sami Bibliji – in to v originalni slovenski verziji!!! – predvideli edino logično zdravilo!?! Noro, Slovenci smo res od sile … in to očitno že vse od svetopisemskih časov …

Vir fotografije: KLIK

Že prva dva citata iz naše, prave slovenske Biblije, bi morala vsakemu anticepcu za vekomaj (in na vekov veke, amen!) zapreti lažnivo gofljo, ko pa boste prebrali še preostalih sedem, pa … Ah ne, pa saj trosimo neumnosti, ko pa vemo, da nekaterim ni pomoči in ne verjamejo niti najbolj svetemu od najbolj svetih zapisov …

3. Ljubi svojega bližnjega kakor samega sebe

s cepljenjem, ki ne bo zaščitilo ne tebe in ne drugih pred okužbo.

Evangelij po Marku 12, 31

Zanimivo pri tej zgornji zapovedi je, kako po nemarnem se je v prevladujočih verzijah Biblije izgubila cela vrstica … ko pa v pravem, slovenskem (!!) originalu lepo jasno  piše, da se je potrebno nažreti peciva. Kwa tle ni jasn?

4. In spet vam povem: Laže gre kamela skozi šivankino uho, kakor b̶o̶g̶a̶t̶a̶š̶ necepljeni pride v Božje kraljestvo.

Evangelij po Mateju 19, 24

Bogataši so naš ponos, tu je vse jasno. To so najbolj sposobni Slovenci in le svinjsko natolcevanje komunajzerjev je, da kdo do bogastva pride z izkoriščanjem revnih. Poglejte vendar naše vodilne! Sama poštenost, prizadevnost, delavnost!!! Ohhh, ko bi bil ves narod tak … tako pa smo okuženi z levajzersko miselnostjo in brezdelnostjo, ki bi rada jemala najbolj sposobnim … po vrhu pa se ta lena zalega upa upirati modrosti naših vodij in se nikakor noče cepiti!

Vir fotografije: KLIK

5. Bog je namreč svet tako vzljubil, da je dal s̶v̶o̶j̶e̶g̶a̶ ̶e̶d̶i̶n̶o̶r̶o̶j̶e̶n̶e̶g̶a̶ ̶S̶i̶n̶a̶ cepivo, ki deluje približno 2 tedna in nas ne naredi imunih, da bi se nihče, kdor vanj veruje, ne pogubil, ampak bi imel večno življenje.

Evangelij po Janezu 3, 16

Med našimi vrhunskimi in mednarodno uglednimi strokovnjaki še poteka debata, ali je del, ki pravi, citiramo: ki deluje približno 2 tedna in nas ne naredi imunih … konec citata … če je bil torej ta del v pravi slovenski original Biblije zaradi provokacije dodan s strani pra-bibličnih komunistov, ki že od pamtiveka želijo nagajati našemu Janezu. Kaj menite vi, dragi bralci? Kajti cepiva so ja povsem varna!!! To vé vsak pravi kristjan!

Vir fotografije: KLIK

6. Resnično, resnično, povem ti: Če se kdo ne r̶o̶d̶i̶ ̶z̶n̶o̶v̶a̶ ne  cepi, ne more videti Božjega kraljestva.

Evangelij po Janezu 3, 3

Te pasaže v resnici ne moremo kaj dosti komentirati; kdor v največji zdravstveni krizi v zgodovini človeštva nima svoje pameti in ne zmore ubogati preprostih navodil naših modrih voditeljev, mu bodo vrata večnega Božjega kraljestva pač na vekov veke zaprta. Valjda! In prav naj mu bo!

7. Ljubíte svoje sovražnike in molíte za tiste, ki vas preganjajo, razen, če niso cepljeni, potem pa jim morate želeti, da bi crknili v hudih mukah.

Evangelij po Mateju 5, 44

Ni natančno jasno, kako da se je v originalni kopiji originalne slovenske Biblije izbrisala zgornja vrstica, ki smo jo – da bi si jo neuki anticepilski cepci bolje zapomnili – dodali v rdeči barvi. Haj, naj se čuje, čuje, haj naj se zna, da je mlada partizanka kolo vodila … pardon, naj se vé, kako je na tem bogaboječem svetu prav!

Vir fotografije: KLIK

8. Vse zmorem v̶ ̶n̶j̶e̶m̶, s cepivom, ki mi daje moč.

Zahvala za darove Filipljanov, 4, 13

… in res, le kdor želi ostati zdrav ter pokoren svojim modrim vodilnim, bo razumel globino zahvale Filipljanom, ki so očitno že v pradavnini pripomogli, da bomo z vero v Njega lahko preživeli tudi najhujše preizkušnje za naš mali, bogaboječi narod. Tudi ubogo preobremenjeno medicinsko osebje lahko zdrži le še zaradi vere v Njega, ki ga je med nas poslala sama božja previdnost … in hvaležno se priklanjamo v zavedanju, da smo ga nevredni.

Vir fotografije: KLIK

9. In potem je Peter prišel k Jezusu in ga vprašal:
“Gospod, kolikokrat naj o̶p̶r̶o̶s̶t̶i̶m̶ ̶s̶v̶o̶j̶e̶m̶u̶ ̶b̶r̶a̶t̶u̶ se cepim? Do sedemkrat?”

In Jezus je odgovoril:
“Povem ti: ne sedemkrat, ampak do sedemdesetkrat sedemkrat.”

Mt 18, 21-22

In tako je tudi bilo. Modri Pero se je cepil tolikokrat, kolikorkrat so mu ugledni strokovnjaki zapovedali.

In kaj naj pravzaprav zapišemo za konec? Enostavno – WOW! Tako močnim argumentom, kot so zgornji zapisi iz originalne slovenske Biblije, enostavno nimamo česa za pripomniti. Cepite se nemudoma, če se slučajno še niste! In če tudi ste se, se cepite ponovno, saj se tudi v Cerkvi pokrižamo znova in znova. Vera v Njega pa mora biti brezpogojna! 

———-
Gorenjske Online ne preživimo z oglasi. Veseli bomo, če boste naš trud ovrednotili.
Vzelo vam bo le trenutek. Hvala.Prirejeno po originalnem članku iz katerega je tudi  naslovna fotografija: KLIK

Advertisements