web analytics
23. januarja, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

DEEJAY TIME – človeku so pobral feršterkarijo

Dobr’, da mamo še polcijo, n’m usaj snovi za režat na zmanka. S PU Ljubljana smo namreč prejel nasledn obvestiw za javnost:

Kamniški policisti so minuli vikend opravili intervencijo zaradi hrupa v enem izmed stanovanj v Kamniku. Ker so se podobne prijave in kršitve s hrupom (glasna glasba) v preteklosti že dogajale, so policisti do pristojnega sodišča pridobili odredbo za hišno preiskavo. Ob prihodu policistov je bil iz stanovanja 42-letnega Kamničana  ponovno zaznan hrup.

Ob vstopu v stanovanje je bilo ugotovljeno, da ga povzroča skupaj z še enim 35-letnim moškim. Pri hišni preiskavi je bilo zaseženih 19 kosov audio in video naprav, s katerimi je 42-letni kršitelj že večkrat povzročal hrup.

Ker je v času hišne preiskave nadaljeval s kršitvami javnega reda in miru, je bil kršitelju izdan plačilni nalog, v nadaljevanju pa mu je bilo odrejeno pridržanje. Zoper njega bo podan obdolžilni predlog na sodišče.

Prav tako je bil izdan plačilni nalog 35-letniku, saj je kršil odloke izdane na podlagi Zakona o nalezljivih boleznih.

 

Evo, takle mamo. Sej v’m pravmo, da se folku trga. Če nau oblast hmau sp’stila usilen’h ukrepov, bo use sorte traparij z dneva u dan več, sploh pa u veselmu, letos pa čist zamorjenmu decembru …

Ane?

Vir: PU Lublana
Vir naslovne fotke: KLIK

Advertisements