web analytics
1. marca, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

DARILO!

Se spomnite DARILA, ki smo ga ponujali prav v vsakem našem članku med 16. in 25. januarjem? V desetih dneh smo objavili 24 različnih člankov, ki jih je odprlo reci-in-piši v tem času 15.136 ljudi. S pomočjo spletnih socialnih omrežij so bili članki prikazani 358.723 ljudem, a vsakdo pač ni kliknil nanje. Vsi članki so še vedno vidni, le tista nagrada ni več na voljo (lahko si pa še enkrat pogledate, o čem teče beseda … recimo tule: KLIK).

Ker pa so se med 15.136 bralci le našle tri osebe, ki so se odločile prispevati za delovanje spletne strani Gorenjska Online, bomo – za razliko od prednovoletne podobne akcije, ko je prišla ena sama donacija – tokrat lahko podelili vsa tri darila. Nagrajenke (vse tri so ženskega spola) želijo ostati anonimne, mi pa se jim vseeno zahvaljujemo vsaj z navedbo inicialk; darilo bodo predvidoma jutri (četrtek, 28. januar 2021) tako prejele:

  • J.O. z Jesenic
  • M.K. (prav tako) z Jesenic
  • T.A. iz Lesc

Čestitamo!

OPOMBA: mi se s podjetjem LCHF Style že dogovarjamo za novo sodelovanje, hkrati pa spodbujamo tudi druge zainteresirane, ki bi se radi predstavili širši slovenski javnosti (smo vam že kdaj zaupali, da največ naših bralk/cev prihaja iz Ljubljane?), da se nam s predlogom in vprašanji oglasijo na info@gorenjska-online.com 

Spodbujamo pa seveda tudi bralce, da bolj vneto sodelujejo, saj so nagrade običajno zelo lepe …

Vir naslovne fotografije: KLIK

(Visited 11 times, 1 visits today)