web analytics

Cesta Revolucije: v dvigalu ujete tri osebe in pes

Delite:

Intervencije gorenjskih reševalnih služb v obdobju minulih 24 ur so bile spričo klicev v klicni center sledeče:

Delovne in rudniške nesreče

Ob 7.42 se je v Kranjski Dolini na območju Pokljuke, občina Gorje, pri delu v gozdu poškodoval gozdar. Posredovala je posadka s helikopterjem Slovenske vojske z ekipo reševalcev na krovu. Poškodovanca so odpeljali v bolnišnico na Jesenice.

Sproščanja nevarnih plinov

Ob 12.53 se je v objektu na Partizanski cesti v Kranju zaradi uhajanja plina sprožil AJP. Posredovali so gasilci GARS Kranj. Zavarovali so kraj do prihoda serviserja.

Tehnična in druga pomoč

Ob 11.31 so v objektu v Zoisovi ulici v Kranju štiri osebe ostale ujete v kabini okvarjenega dvigala. Gasilci GARS Kranj so jih s tehnični m posegom rešili iz kabine.

Ob 10.53 je v stanovanjskem objektu na Cesti Revolucije na Jesenicah obstalo dvigalo. V kabini dvigala so ostale ujete tri osebe in pes. Gasilci GARS Jesenice so s tehničnim posegom rešili ujete iz kabine, dvigalo izklopili in obvestili servis.

Sponzoriran oglas: KLIK

Nesreče pri športnih, rekreativnih in drugih dejavnostih

Ob 19.22 si je na markirani poti s Svetega Jošta nad Kranjem pohodnik poškodoval nogo in ni mogel nadaljevati sestopa. Gasilci GARS Kranj so ga na kraju oskrbeli, z nosili prenesli do ceste in odpeljali v ZD Kranj.

Nesreče v cestnem prometu

Ob 17.02 sta v naselju Vopovlje, občina Cerklje na Gorenjskem, trčili osebni vozili. Ena oseba se je poškodovala. Gasilci GARS Kranj so kraj dogodka zavarovali, na enem vozilu odklopili akumulator in sanirali razlite tekočine.

Tehnična in druga pomoč

Ob 15.28 so v Gubčevi ulici v Kranju gasilci GARS Kranj odprli vhodna vrata stanovanja in omogočili vstop reševalcem NMP, ki so oskrbeli nezavestno osebo.

Naslovna fotografiaj: KLIK


Delite:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja