web analytics
21 oktobra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

BOHINJ – odpirajo parkirišča ob jezeru in sprejemno pisarno občine

Ponovno odprta parkirišča

V Bohinju počasi rahljajo stroge ukrepe, ki so bili sprejeti za zajezitev epidemije COVID-19. Ob lepem vremenu pričakujejo, da se bo marsikdo od občanov (prehajanja med občinami za zdaj niso dovoljena) odločil tudi za sprehod ob jezeru.

Ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov za preprečitev širjenja bolezni bodo občani že v času prvomajskih počitnic ponovno lahko parkirali na do zdaj zaprtih parkiriščih ob jezeru. Lokalna oblast je namreč ponovno odprla vsa parkirišča razen parkirnih mest Pod Skalco na Ribčevem Lazu.

Ob tej priložnosti obveščajo vse, ki še niso podaljšali veljavnosti parkirne kartice, da bodo lanskoletne kartice veljale še do 5. maja. Podaljšanje parkirnih kartic pa je možno urediti tudi preko spleta:

Za domačine: KLIK
Za lastnike počitniških hišic: KLIK

 

Odpirajo sprejemno pisarno občinske uprave Občine Bohinj

Naslednji teden v torek bohinjska lokalna oblast ponovno odpira sprejemno pisarno na upravi Občine Bohinj. Odprta bo vsak dan od ponedeljka do petka med 9.00 in 13.00 uro.

Ob morebitnem prihodu še naprej veljajo vsi varovalni ukrepi, ki tudi sicer veljajo za zadrževanje v zaprtih javnih prostorih: upoštevanje primerne varnostne razdalje ter vstopanje posamič s primerno masko.

Odgovorni prosijo, da stranke sprejemno pisarno obiščejo le v primeru, da svojih zadev ne morejo rešiti po telefonu ali elektronski pošti.

Vir informacij: KLIK
Vir naslovne fotografije: KLIK

Similar Posts:

Advertisements

Morda ste zgrešili

3 min read
5 min read