web analytics
26. februarja, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Bill Gates: načrt za vakcinacijo sveta (2. del)

Eden od najučinkovitejših načinov, da se zdravje v najrevnejših državah dramatično izboljša, je cepljenje. 

Bill Gates

Najbrž zgornji izjavi težko oporekamo. Ali pač? V januarju 2010 sta Bill in Melinda Gates Svetovni ekonomski forum v Davosu izkoristila za razglasitev 10-milijardnega vložka v raziskovanje in razvoj cepiv, ki naj bi bila namenjena za najrevnejše države na svetu. Po besedah Billa Gatesa se je na ta način začelo desetletje cepiv

Mediji, ki jih fundacija Billa in melinde Gates financira, so seveda potezo na vse pretege hvalili. Primerne količine “reklame” so bila deležna tudi farmacevtska podjetja, ki so v napovedani vsoti zavohala svoje koristi. Tudi “mednarodna skupnost” na čelu s Svetovno zdravstveno organizacijo (WHO), ki jo financira Gates, je pomagala jamčiti za t.i. Globalni akcijski načrt za cepiva.

V nasprotju z Gatesovim PR-om, da je 10-milijardna vsota donacija iz čistega altruizma, ki bo pomagala rešiti vsaj osem milijonov življenj, pa nekateri danes zatrjujejo, da gre pri tem poskusu preusmeritve globalne zdravstvewne politike v resnici za del mnogo večjega načrta. Kakšnega, si oglejte v spodnjem filmčku:

Kaj menite, dragi bralci; ali vam stvari prikazane v filmu dajo misliti? Ni res? Je res? Gre za teorije zarote? Je prikazano, zapisano in povedano resnica?

(Visited 10 times, 1 visits today)