web analytics
20 oktobra, 2020

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Leto 2020 bo za bike zanimivo in vznemirljivo leto. Prav gotovo si boste želeli predvsem miru in sreče, ampak včasih bo potrebno kaj spremeniti,  preden boste lahko zaživeli svoje življenje na polno … in leto 2020 vam bo v tem smislu resnično lepo naklonjeno. 

Predvsem boste večkrat obstali pred različnimi možnostmi. Tu vam bo vaša sposobnost, da se umirite in premislite, preden začnete z akcijo, močno v pomoč. Predvsem bodite pozorni na različne možnosti in spremenite pogled nase, na življenje in ljudi okoli vas.  

Ljubezen in partnerstvo

Ljubezen in partnerstvo bosta za vas najlepša v oktobru. Zelo ugoden čas zanju pa je tudi v drugi polovici avgusta in v septembru. V tem času si privoščite odklop ali počitnice, da boste lahko uživali kot že dolgo niste. 

Vaša blaga in nežna narava bo letos prišla do izraza. To je nadvse zaželeno za kakršen koli topel in dolgotrajen odnos. Dovolite si jo pokazati in srečni boste. Le v novembru pazite, da vas ne zgrabi pretirana trma ali celo ljubosumje. Vedite, da je nesoglasja mogoče zgladiti. 

Denar in finančne zadeve

Denar in materialna blaginja sta zelo pomembni zadevi za vas. Predvsem pazite, da boste tu ostali trdni. Imate naravni dar za ravnanje z denarjem, ki ga s pridom uporabite v letošnjem letu. Kadar boste čustveno nemirni, ni čas za nepremišljene nakupe, pač pa za umik vase. 

Vir fotografije: KLIK

Najugodnejši čas za denar se vam obeta od marca do maja. V tem času lahko prejmete povišico, naredite nekaj za dodaten zaslužek ali zmorete prihraniti več kot običajno. Urejene finance vam bodo dale občutek miru in varnosti, zato se potrudite zanje. 

Poklic in kariera

Poklicno, karierno in poslovno področje letos ne bodo najpomembnejši za vas. Seveda, imate tudi vi kar nekaj obdobij, v katerih boste imeli več sreče na tem področju. V kolikor iščete kakršen koli preobrat, razmislite, kaj natančno želite januarju in ob zaključku leta.

Bodite prepričani, da vas bo naslednje delo ali služba resnično zanimala, saj ste v obdobju,  ko Uran zlahka prinaša trmoglavost, nenadno užaljenost ali občutek, da ste prezrti. Zaradi teh občutkov službe, kariere ali posla nikar ne spreminjajte. 

Naj bo leto 2020 vaše najbolj srečno leto doslej!

Tečaj osnove astrologije – Astrološka znamenja; KLIK na sliko zgoraj

Similar Posts:

Advertisements

Morda ste zgrešili

4 min read