web analytics
27. januarja, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

Arhitektura gorenjskih vasi

V Občini Bohinj so objavili vabilo, s katerim arhitekti skupine Odprti krog vljudno vabijo na spletno predstavitev raziskave o prostorski dediščini in idejni zasnovi skupnega prostora v vasi Nomenj. Omenjeni so ga pripravili v sklopu projekta Arhitektura gorenjskih vasi.

Projekt Arhitektura gorenjskih vasi je namenjen prepoznavanju bogastva prostorske dediščine izbranih naselij, predstavlja pa osnovo za nadaljnje kvalitetno nadgrajevanje in izgrajevanje celovitega javnega in zasebnega prostora naselij.

Bogastvo stavbne in prostorske dediščine izbranih krajev so arhitekti iz skupine raziskali in dokumentirali, pripravili pa so tudi idejno zasnovo ureditve skupnih prostorov. Ob tej priložnosti bi vse to radi predstavili najširši zainteresirani javnosti.

Predstavitev je namenjena soočenju s pogledi in pripombami zainteresiranih, saj naj bi bili ti ključni za končno zasnovo projekta.

Predstavitev bo potekala v obliki videokonference preko platforme Zoom v torek, 24. 11. 2020, ob 18:00, na povezavi:

https://us02web.zoom.us/j/85685815142
Meeting ID:  856 8581 5142 (Če bi morda imeli težave z zgornjo povezavo, se lahko pridružite prek Zooma tudi s pomočjo te številke.)

V primeru tehničnih težav bodo odgovorni za primeren potek video konference na voljo na telefonski številki 031 689 151 (Patrik).

Dogodek je del operacije Arhitektura gorenjskih vasi, ki se izvaja v okviru LAS Gorenjska košarica in je sofinancirana s strani Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja ter Republike Slovenije.

Podpisani arhitekti skupine Odprti krog: Janko Rožič, Gašper Drašler, Janez Polda, Jonel Kolić, Luka Jerman, Patrik Benedičič in Barbara Pirc

Vir: KLIK
Naslovna fotografija: KLIK

Advertisements