web analytics
25. januarja, 2021

Gorenjska-online.com

Prelepa Gorenjska, ponos si mi ti, kdorkoli te vidi – te znova želi …

APOKALIPSA! Preverte kwa n’m prpravlajo …

Ne sam, da n’s hočjo zamaskirat in cept, gdor se pa nau podrediu, gaujo pa zacahnal kukr nacisti učas Žide, ampak preverte kašno “modo” n’m prpravlajo ..

Tole kr loh vidte, je del kolekcije 2020 od enga kreatorja, xse imenuje Thom Browne. Nameravajo nm napokat najajčnike (na volo bojo u modnh barvah in kombinacijah ter z napisi WOSU, TROTL in še nekaterm, kjh ne izdajo vnaprej …), pa mneda daujo obvezne kikle, dokolenke, pa teniske z visokam petam …

Če se nauš podredu, pa nauš mogu ne u šolo hodt, ne u štacuno po bržolo, še u lokaln gostiln boš loh sam pr tazadnh uratah jabučn sok dobu … šnopc bojo pa preč zlival pred tvojm očmi.

Kwa ujo prpravl za boge ženske, pa raj na pomislmo … Pa kuko se bomo sploh še plodil, če ns bojo nafilal s kemijo, do konca pobebavl (dobr, eni so že na cilu, če gledamo TV in beremo spletne komentarje)? Au treba met certifikat, predn seuta dva od bliz pogledowa?

Če pa tole use skp ni znak apokalipse, popa navemo res ubene stvari več. Človeštvo je zavozu. Še naravo voče fentat, ampak … ona se nekak obnavla, sam da človeške zveri ni več zravn.

Poglejte v temle videu spodj, kako zgleda Pripjat trideset let kasnej … Sej veste, Pripjat je krej, kedr so prebival večinoma delovci z jedrske elektrarne v Černobilu tm zravn …

Kwa pa vi mislte o usmo tmo?

 

Advertisements